Kako biti privlacan muskarac ako si nizak?

Ja se pitam otkud zenama toliko samopouzdanja. Upoznao sam mnogo i ruznih i debelih da za sebe misle da su top i zasluzuju samo najbolje.
U ovakvim slucajevima se ne radi o samopouzdanju i samopostovanju, ljudski ego je majstor u samozavaravanju, verovatno su nasle nesto ili neko pravilo da su iznad proseka, npr pismenost, inteligenciju ili dobar karakter ili nesto cetvrto- ovo vazi za gotovo sve ljude.

U ovakvim slucajevima se ne radi o samopouzdanju i samopostovanju, ljudski ego je majstor u samozavaravanju, verovatno su nasle nesto ili neko pravilo da su iznad proseka, npr pismenost, inteligenciju ili dobar karakter ili nesto cetvrto- ovo vazi za gotovo sve ljude.
Ne,... nego su većinom umišljeni.
Većina je prosek ili ispod proseka, dok oni koji su top se tamo i ne eksponiraju.😁
To je kao kad žena vidi fotke nekog nabildovanog iz teretane. Odmah ti je jasno da takav, dva gr. mozga nema!

A ti si kao neki "san snova" dugajlija ili šta?
Na osnovu cega si to zakljucila?!
Daj fotku,...odm'a ti nađem manu
Na
https://forum.krstarica.com/threads...tografija-bez-komentara.933233/#post-44934358

Ja se pitam otkud zenama toliko samopouzdanja. Upoznao sam mnogo i ruznih i debelih da za sebe misle da su top i zasluzuju samo najbolje.
Ne samo samopouzdanje, neko i neki...bezobrazluk...

Potvrđeno je do sada sto puta da dužina đoke nema veze sa veličinom nosa, palca ili bilo čega drugog, pa ni sa visinom.
nije zakon ali logicno da su delovi tela ljudskog bica u nekakvoj proporciji. Leonardo da Vinci je u svom "zlatnom preseku" pokazao muster za tu proporciju a jos su anticki grci postavili "muster" za idealno telo muskarca i zene po kome se u visinu muskarca moze smestiti 9 njegovih glava a u visinu zene 11 njenih glava, uz napomenu da se "muster" odnosi na narode anticke grcke.
Te proporcije su i logicne , naprimer, ne moze osoba biti visoka 160 cm a imati usi od 30 cm, ne moze sirina ramena biti 1 m a duzina tabana 15 cm..................
To sto ima izuzetaka normalno je. Evolucija ljudskog bica jos nije zavrsena.
Izuzetci, kao sto neki kepec ima djoku od 22 cm il neki kosarkas djoku od 8 cm, ne uzimaju se u muster vec u izuzetak.

Nemate 'bre pojma,...!
Frajer je frajer,...i sa 175 cm.❤️
IMG_20241124_181710.jpg

upravo tako
mada bih rekao da mora biti čak i iznad 170, žena ispod recimo 190 i nije žena nego patuljak
Bolje i to,...nego da si "patuljak" u svemu, osim što si narastao samo u visinu.
Napr. da meni neko sada ponudi Janson Stantmen- a i tebe,... ne bih se ni časom dvoumila.
No hard feelings!😁
Pravi je primer kako može i niži muškarac biti i te kako poželjan. Ima ih mnogo!

Poslednja izmena:
nije zakon ali logicno da su delovi tela ljudskog bica u nekakvoj proporciji. Leonardo da Vinci je u svom "zlatnom preseku" pokazao muster za tu proporciju a jos su anticki grci postavili "muster" za idealno telo muskarca i zene po kome se u visinu muskarca moze smestiti 9 njegovih glava a u visinu zene 11 njenih glava, uz napomenu da se "muster" odnosi na narode anticke grcke.
Te proporcije su i logicne , naprimer, ne moze osoba biti visoka 160 cm a imati usi od 30 cm, ne moze sirina ramena biti 1 m a duzina tabana 15 cm..................
To sto ima izuzetaka normalno je. Evolucija ljudskog bica jos nije zavrsena.
Izuzetci, kao sto neki kepec ima djoku od 22 cm il neki kosarkas djoku od 8 cm, ne uzimaju se u muster vec u izuzetak.
To je ok, ali đoka nije deo skeletnog sistema i nema veze sa veličinom tela.

Back