Kod nas se niskim smatra sve ispod 180. Mozda cak i 185. Iz prica zena je jasno da je to poprilicno velika mana. Sto ciniti?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nizak 185Kod nas se niskim smatra sve ispod 180. Mozda cak i 185. Iz prica zena je jasno da je to poprilicno velika mana. Sto ciniti?
ma gde se to smatra da je neko nizak, daj molim teKod nas se niskim smatra sve ispod 180. Mozda cak i 185. Iz prica zena je jasno da je to poprilicno velika mana. Sto ciniti?
Pa koliko da imas? 2.30?
Ne postoji šansa da se bude privlačan ako si <=180
Ako nisi Tom Kruz, tj nemaš neki dodatni talenat, give up.Sve vise mislim da je tako.
Never give up!Ako nisi Tom Kruz, tj nemaš neki dodatni talenat, give up.
Jel mozes samo da definises nas?Kod nas se niskim smatra sve ispod 180. Mozda cak i 185. Iz prica zena je jasno da je to poprilicno velika mana. Sto ciniti?
Ja sam 190 i viši sam za glavu od svih u autobusu gsb. Bude još nekoliko nas iznad svih pa se gledamo. Ti nabavi ortopedske cipele 10+ cm i bog da te vidiKod nas se niskim smatra sve ispod 180. Mozda cak i 185. Iz prica zena je jasno da je to poprilicno velika mana. Sto ciniti?
Za koga savrseno za igraca odbojke?190-195 je savrseno.
Ja sam 177 sto je malo i zenama od 175 i onim od 160.
Ne slazem se, ima Italijana koji su visoki, pogotovo oni koji se bave sportom, to su predrasude.То знају само Италијани.
Spadam u vise ali sto se tice kompleksa vise sam sreo visoke koji si iskompleksirwni visinom nego nize. Skorasnji primer klijent koji je trebao da zavrsi neku grupnu fotografiju i sve pitao koliko su visoki kako bi nas slozio. I faca rece da je 2m visok, na fotkama nas sve skratio za glave a sebe stavio kao big majti dzin. I naravno kad smo se sreli uzivo lik je tu negde par cm visi. Mislim se, brate, imas 50 godina...Kod nas se niskim smatra sve ispod 180. Mozda cak i 185. Iz prica zena je jasno da je to poprilicno velika mana. Sto ciniti?
Sve to dolazi sa sazrevanjem, kako godine prolaze tako i kompleksi treba da nestaju.Spadam u vise ali sto se tice kompleksa vise sam sreo visoke koji si iskompleksirwni visinom nego nize. Skorasnji primer klijent koji je trebao da zavrsi neku grupnu fotografiju i sve pitao koliko su visoki kako bi nas slozio. I faca rece da je 2m visok, na fotkama nas sve skratio za glave a sebe stavio kao big majti dzin. I naravno kad smo se sreli uzivo lik je tu negde par cm visi. Mislim se, brate, imas 50 godina...
I zene koje mi kazu kako nikako ne bi mogle da budu sa likom ispod neke visine mi budu odbojne. U manjini su ali sta ces. Ima nas raznih.
Imas dve opcije u zivotu. Da brines o svojoj pojavi ili da senopustis i uzivas u zivotu a ovi ti budu nebitni koliko da im napravis barijeru da te ne smaraju svojim tripovima.
Пишем о оним ниским који све женско дохвате, ма како да су ниске или високе.Ne slazem se, ima Italijana koji su visoki, pogotovo oni koji se bave sportom, to su predrasude.