Kako biti _______ na fejsbuku,par korisnih saveta :mrgreen:

E vidi ovog,on zna sve te rave,a
'vamo kao ne lozim se na njih,ma neeeee :zper:

znas kako se kaze....covek vredi koliko ljudi poznaje ;) a imam razne poznanike od pandura,kucki raznih,zaebanih nekih lludaka pa do skorz ok likova.Prave ortake brojim na prste jedne sake i to su sve super likovi i normalni :)

znam k.urve al' iapk bi sa damom da spikam :cool:

pederuu..xD
kako znash anamariju..nie kriva baticee...al divi joj slike...

skini ceGa da vidis ko je ***** :mrgreen:

hhh sve je to zbog NATO bpmbardovanja i zracenja...al' stvarno kakve seSi iskrivice kicmu :eek:

otiso sam na cas voznje ae zopa

ti sem desanke sakic video ribu nisi...kada ga bacas promeni ruku,pokusaj sa levom bar i imaces flesh da ti ga neko drugi drQa pa onda mastaj da si bambusao i Dzesiku Albu ;)

masta moze svasta.

pa mozes sad pizdis sada koliko hoces..ali 'ebiga...mala mi je vec dala..:ok:
a ti kako ti je volja,mastaj i dalje da je fina i nevina..zabluda je zavodljiva rabota..:ok:

silikoni sa 15..bash i ne ide...photoshop za povecanja sisa ne postoji..kolko sam upucena...?

tablete postoje???..O.o

e cek ja da iskopam jednu slidzu pa da vidite sta su sesi od 15 god.....a photoshopom mozes sta hoces da radis a sto se tice tableta ne verujem da ima.......danasnjoj deci je mnogo ubrzan metabolizam zbog ishrane i nacina zivota tako da to moze biti odgovor.....e da te koje vas sad faciniraju za koju godinu ce biti trash zesci ... ima masu riba koje su grobovi dok su male a kasnije bombaje :D

Back