ja nemam ni 10 evra a imam ideje .Mislim( svaki dinar je nasao mesto)
Licno ja ovde ne smem da stavim sta bih radio jer to bi meni oduzelo posao.
Smatram da kada ne bih radio u drzavnoj firmi za 180 e , pozajmio bih 300 e za posao koji se moze raditi i u inostranstvu , ali bi ga poceo ovde .Juce sam na televiziji cuo da neki iz Evropske unije daju 25000 dolara po firmi ( privatnoj) samo za ideju koja bi zaposlila vise radnika i obezbedila posao na duze . Kazem nagrada je za 30 firmi iz SCG koje dostave ,,,ne znam do kog vremena samo ideju sa obrazlozenjem .. Mozda oni imaju nacina da pomognu , ali mislim da ce se posleprijava neko vec ubaciti kao da je to njegova ideja , a vec ima firmu i pokupiti nagradu .
Generalno mislim da je jako tesko na forumu plasirati nesto novo sto bi donoslo pare ( od svog rada ) i nekom drugom jer bi time svi poceli da rade to isto .
Savet u vezi "Kako biste vi zapoceli biznis da imate 18 godina i imate 300 evra u dzepu" je u samom angazovanju onoga ko te pare ima , ideje , njegove potrebe ,odnosno ambicije ,kompletnog psiho fizickog stanja za 18 godina ,odnosa sa starijim ljudima i njihovom pristupu i jos mnogo sto sta .
Ja sam porodican covek , na primer i imam 38 godina i ne pada mi na pamet da velicam neko moje odvajanje od dece koju imam zarad blagodstanja koje mi pruza zapad kada vredno radim . Ne kazem da mi trebaju pare , ali ne po svaku cenu . Ljudi su izgubili svoje "unutra" i kada zarde novac postaju neko drugi koga ne mogu prepoznati.
Moja baba ( koja je mucna postena dusa )je nekoliko dana pred svoju smrt u 91 godini izjavila dok pijemo kafu " ma zivot nije nista ". Ja sam je rekao nesto u vezi njenih potomaka te je to imalo smisla , a ne koliko si zaradila da bi mogla mirno da umres ..
Eeeee sta bi ona uradila sa 300 srpskih dinara u to vreme ...
Ocu da kazem ...to je pitanje jednog vremena u kome zivimo i nacin na koji nas zivot tera da se ponasamo prema tom vremenu .
Svi idemo ka tome , samo se niko ne pita u 18 godina .
Da vas ne podavim pa da zavrsim .
Ideju ( koja je stvarno nova ) sta ce da radimo sa 300 e nece da ti napise u postu niko normalan jer se po meni plasi za svoju egzistenciju
A posla sto se tice uvec ce ga biti i da ulozis 100 dinara , samo je pitanje kako na to gledas
Ovo je samo jedno razmiljanje na temu koju si zadao , nije usmereno prema nekome i ne snosim posledice za prihvatanje iste .
Licno Vas CDNELE ..i pozdrav dvr_liberty- u