Quantcast

Kako biste vi nazvali ovu stranku, po karakternim osobinama njenih clanova !

limanacNS

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
366
GODINAMA OPOZICIJA U VLASTI
STRANKA Mlađana Dinkića jedina se nalazi na vlasti svih osam godina otkako je srušen Miloševićev režim. Tokom poslednje četiri godine Dinkićevi su više puta, unutar vlasti, igrali ulogu opozicije:
* Četiri ministra G 17, 13. maja 2006. godine, kovertirali ostavke zbog prekida pregovora sa EU.
* U maju 2006. godine, Ivana Dulić-Marković, prisustvovala mitingu LDP protiv vlade u kojoj sedi.
* U julu iste godine, sa odobravanjem je ispratila reči Nenada Čanka, koji je premijera Koštunicu nazvao lažovom i budalom.
* 29. septembra ministri G 17 uputili ostavke.
* U oktobru Ivana Dulić-Marković predložila bojkot ustavnog referenduma.
* 10. novembra 2006. godine, poslanici G 17 plus glasali protiv ustavnog zakona za sprovođenje Ustava.
* Ove nedelje, Ivana Dulić-Marković poručila da će Vlada pasti ako odbijemo da potpišemo SSP sa EU.
* U četvrtak, Dinkić optužio Koštunicu i DSS da uvode zemlju u šizofreniju i kolektivno ludilo
*Satelit Davinic
*Stedionica
*Djelic vs Dinkic
 

limanacNS

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
366
za experte dve teme, ipak oni su experti gde da oni stanu u jednu temu !
Pa to ne moze biti !
Vidis jedan expertg17 M.Tomic sa 30 i kisur godina sa diplomon poljuprivrednoprehrambenog tehnicara posta direktor Srbija gasa !
To zanci ranis svinje, svinje prde proizvode metan i eto gasa !
To je odlicna expertska teza, svi da gajimo svinje proizvodimo gas i onda ucenjujemo EU i batalimo ruse !
 

Sanovnik

Buduća legenda
Poruka
33.597
Г17+ је класична ијнтересна група. У овом часу најбоље плаћају Амери, и ОМВ , апа Малћђан лобира за њих у овом часу. Како је само љигаво било оно кад се из све снаге залагао за одвајање Црне Горе, а тек кад је платио да добије награду, да и не причам.
 

limanacNS

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
366
Labus je svima nama u šećernoj industriji učinio veliku uslugu time što je ponovo pokrenuo aferu „prepakovanja šećera". Mi smo jasno pokazali da se on, Labus, nalazi u centru korupcije u industriji za preradu šećera, a da zataškava svoju umešanost u korupciji. Zbog svojih poslednjih izjava Labus sada mora da nam kaže šta je tačno utvrdila istraga Evropske zajednice u vezi sa 4900 sertifikata koji nude detaljna objašnjenja porekla prepakovanog šećera u Srbiji, a zatim njegovu ulogu u korupciji i zataškavanju - rekao je Kostić.
 

limanacNS

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
366
Starim aferama brani se od nove

Analitičari su zbunjeni Labusovom strategijom da se brani od švedskih optužbi time što će podsećati na aferu sa šećerom i neuspeh s „Knjazom" dva skandala u koja je umešan, kao što tvrdi i Verica Barać, predsednik vladinog Saveta za borbu protiv korupcije.
- Mislim da Labus podseća na svoje stare afere kako bi zbunio javnost. Ovo diže galamu i unosi konfuziju u optužbu u vezi s „Eriksonom". On se nada da će javnost pomisliti da je malo verovatno da je on korumpiran u toliko afera. To je opasna strategija - tvrdi sagovornik Nacionala. Drugi analitičar, koji je posmatrao konferenciju, a naročito Labusove agresivne verbalne ispade, veruje da je u pitanju nešto još ozbiljnije:
- Verujem da je Labus doživeo nervni slom. To je jedini način da objasnim njegove ispade i sulude tvrdnje o zaveri koju su protiv njega stvorili pojedini mediji. Neprimeren rečnik, galama, prenaglašeno gestikulisanje i otvorene uvrede i pretnje novinarima sve to pokazuje da suviše emotivno prihvata ulogu u aferi „Erikson", koju mu je „pronašla" švedska policija kaže izvor Nacionala
 

limanacNS

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
366
O da zaboravio sam i Knjaz Milos
Jedan od članova upravnog odbora te firme bio je zaprepašćen Labusovim izjavama da je prvi krug tendera „Knjaza Miloša" bio nelegalan i da će Labus sada, kad je „Knjaz Miloš,, prodat, postaviti pitanje legalnosti i to iz osvete firmi „Balkan FPP". Na konferenciji za štampu, u petak, Labus je optužio kupce „Knjaza" da su, takođe, učestvovali u zaveri da se raskrinka ,Labus-Erikson" skandal u vezi s mitom koji trenutno istražuju švedske vlasti. Opšte je poznato da se Labus mešao u tender „Knjaza Miloša" tako što je lobirao za ,Danonea". U bilo kojoj civilizovanoj zemlji Labus ne samo da bi bio krivično gonjen, nego bi čak bio dužan i da nama plati odštetu za nešto što se zove „mešanje u posao" - rekao je jedan od članova upravnog odbora „Knjaza". Umesto da se molimo da se niko nikada neće setiti ovog skandala u vezi „Knjazom" kojem je doprinelo to što se Labus lično kod svoje kuće sastao s egzekutivcima „Danonea" on insistira na tome da vidi da li može i sam da ima interes od ,Danonea". A, to što radi tako što lažno optužuje nas u „Knjazu" da se nalazimo iza otkrivanja njegovog skandala u vezi s mitom u poslu s „Eriksonom" ne ostavlja nam nijednu mogućnost nego da tužimo Labusa za krivično delo - kaže sagovornik Nacionala iz „Balkana
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.