Како бисте се понашали у оваквој ситуацији?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
92.424
Да вас трампови сарадници метну на хоклицу, као овог нашег (ох..зашто је наш, а није хрватски или албански...?),

како бисте реаговали?

Разумем да је ситуација специфична, али председник мора да се сналази као риба у мору у контакту са другим државницима.

1761830301725-png.1808952

Ја бих благо накривио столицу на лево (пар сантиметара), а затим сео опуштено са прекрштеним ногама, тј. десну бих прекрстио преко леве (не оно стиснуто, као жене, већ би ми лист десне ноге био на бутини (квадрицепсу) леве ноге.

Отприлике овако:

prekrstene_noge_140921_tw1024.jpg

Наравно, онај горе није седео на клупици, па није имао где да пребаци руку, мада....могао би да је, опуштено, наслони на наслон столице. Јбт...радиш са оруђем које имаш, у овом случају, наслон за руку.

shutterstock2198832535-830x0.jpg
Foto: Shutterstok

3. Visoko prekrštanje u kom stopalo skoro dodiruje koleno​

Ovakav položaj otkriva da ste samouverena, autoritativna i dominantna ličnost. Takođe ste mladog duha, opušteni, samodovoljni i sigurni u sebe. Cenite svoj prostor i privatnost. Takođe verujete da sve ima svoje vreme i svoje mesto. U svemu vidite božanski poredak i veoma ste produhovljeni.

Izgled vam je veoma važan. Zato ste skloni da se dobro oblačite i želite da se ljudi oko vas dobro oblače i izgledaju dobro.

Motivisani ste i ambiciozni, ulažete svoj um i energiju da ispravite svaki nedostatak u svom životu. Postavljate sebi ciljeve i pravite pametne poteze da ih postignete. Vaša karijera i obrazovanje su vam prioritet, a uživate u zanimanjima koja nude raznovrsnost i nova učenja. Naravno, izbegavate dosadne rutine.

Veoma ste samouverena, fokusirana i nezavisna osoba sa jakim osećajem sopstvene vrednosti. Držite do svojih argumenata i volite konkurenciju. Lako odbacujete mišljenja koja se ne slažu sa vašim. Međutim, duboko u sebi, veoma ste brižna i privržena osoba, ali samo za nekolicinu odabranih.

U vezama ste lojalni i posvećeni svom partneru, čak i kada stvari postanu teške. U stanju ste da se nosite sa teškim situacijama na miran i sabran način. Trudite se da budete najbolji mogući partner. Skloni ste tome da vam emocije na početku veze pomute rasuđivanje, ali na duže staze, usvajate novo ponašanje i učite da budete realni, iako se suočavate sa poteškoćama u kompromisu.

Да вас трампови сарадници метну на хоклицу, као овог нашег (ох..зашто је наш, а није хрватски или албански...?),

како бисте реаговали?

Разумем да је ситуација специфична, али председник мора да се сналази као риба у мору у контакту са другим државницима.

Ја бих благо накривио столицу на лево (пар сантиметара), а затим сео опуштено са прекрштеним ногама, тј. десну бих прекрстио преко леве (не оно стиснуто, као жене, већ би ми лист десне ноге био на бутини (квадрицепсу) леве ноге.

Отприлике овако:

Наравно, онај горе није седео на клупици, па није имао где да пребаци руку, мада....могао би да је, опуштено, наслони на наслон столице. Јбт...радиш са оруђем које имаш, у овом случају, наслон за руку.
Ne može ovako da sedi na sastanku :lol:
Mogao je malo onaj kičmeni stub da ispravi doduše, mada ni to ne bi pomoglo mnogo :lol:
Obratite pažnju kako ga gleda žena u roze odelu :hahaha:

Ili kako ležerno sedi osoba na udobnoj klupi iza :lol:

Isto je uradio kasnije Evropskim liderima, ne samo Vučiću, tako da je naše ruganje njemu zbog toga postalo besmisleno i pokazuje kolko smo jadni i ne razumemo svet oko sebe.Pogledajte prilog 1808999

Ја сам у првом посту написао да разумем да је ситуација специфична.

Али, погледај овде Мерца. Он се није скупио као Вучић, већ се раширио, мушки. А висок је подједнако као и Вучић, те не можемо да кажемо да му је столица била мала. Ако је трампова намера да понизи саговорнике како би имао квалитетнију позицију у разговору, онда од онога што имамо, а то су ове столице, може да се извуче опуштено седење, јер онда Трамп нема ниво доминације који је планирао.

Мерц се раширио баш како сам описао у првом посту. Прекрстио ноге, лагано се извалио и лакат одмара на наслону столице.

Jeste to Bela kuća i precednik Amerike ali brate... Valjda si i ti kao precednik neke kao države. Bar malo nekom gestikulacijom pokaži da imaš dostojanstva i da si neki gospodin. Mogao je još metar da izmakne ovu stolicu nazad, prekrsti noge, nasloni se malo na jednu stranu, zaturi se malo nazad, bar izgledaj kao gospodin a ne kao usran golub.

Ја сам у првом посту написао да разумем да је ситуација специфична.

Али, погледај овде Мерца. Он се није скупио као Вучић, већ се раширио, мушки. А висок је подједнако као и Вучић, те не можемо да кажемо да му је столица била мала. Ако је трампова намера да понизи саговорнике како би имао квалитетнију позицију у разговору, онда од онога што имамо, а то су ове столице, може да се извуче опуштено седење, јер онда Трамп нема ниво доминације који је планирао.

Мерц се раширио баш како сам описао у првом посту. Прекрстио ноге, лагано се извалио и лакат одмара на наслону столице.

Baš to. Nije on mogao da sedne na nešto drugo ako su mu doneli ovu stolicu. A i nije toliko loša stolica. Samo sedi kao čovek. Ovi svi likovi na ovoj slici sede normalno, zatureni. On se zgrčio ko neka peezda.

A jes zabole njega da ponižava šefa neke prćije na Balkanu, lik je egomanijak jednostavno, vidi se po ovoj Bojanovoj fotki da Vučić nije izuzetak.
Tako je, ali to ne znači da svi treba da se ponižavaju pred njim.
Eto baš na toj fotografiji iznad pogledaj kako drugi sede. Niko nije poguren poput ovog nesrećnika.

Foto: Shutterstok

3. Visoko prekrštanje u kom stopalo skoro dodiruje koleno​

Ovakav položaj otkriva da ste samouverena, autoritativna i dominantna ličnost. Takođe ste mladog duha, opušteni, samodovoljni i sigurni u sebe. Cenite svoj prostor i privatnost. Takođe verujete da sve ima svoje vreme i svoje mesto. U svemu vidite božanski poredak i veoma ste produhovljeni.
Ниједна од слика, које сте поставили, немају везе једна с другом. На првој слици је формални састанак два неравноправна шефа државе, на другој је позер у локалу, на трећој је жена такође, која позира у неживотном окружењу.
Да сам ја на председниковом месту седела бих другачије, али ја сам жена и то знатно нижа и ситнија од њега, а носила бих сукњу. Седела бих тако што бих ноге држала скупљене и искошене у десно.
Руке бих држала мирно, највероватније на рукохватима. Заправо Вучић седи одлично, није крив што је толики и није одредио протокол пријема.

Ниједна од слика, које сте поставили, немају везе једна с другом. На првој слици је формални састанак два неравноправна шефа државе, на другој је позер у локалу, на трећој је жена такође, која позира у неживотном окружењу.
Да сам ја на председниковом месту седела бих другачије, али ја сам жена и то знатно нижа и ситнија од њега, а носила бих сукњу. Седела бих тако што бих ноге држала скупљене и искошене у десно.
Руке бих држала мирно, највероватније на рукохватима. Заправо Вучић седи одлично, није крив што је толики и није одредио протокол пријема.
I Merc je podjednako visok, pa pogledaj kako on sedi.

1000015644.jpg

како бисте реаговали?

Отприлике овако:

Pa da popiješ jedno BOMBARDOVANJE a ? :kafa:

Back