Kako biste potrošili milion dolara osvojenih na lutriji?

@Samsonight milion kad se plati porez ili pola miliona kad se plati porez?
Ma, to je sve ionako "šta bi bilo kad bi bilo".
Nema hleba bez motike!
Prošlo je bar dve godine otkako sam poslednji put uplatila Loto listić.
Palo me je ono taman za zamenu, ali niti sam uzela zamenu, niti tih stotinak dinara-toliko o mojoj posvećenosti snovima o nekom magičnom i velikom dobitku. :mrgreen:

Autorska;
Robot mi je na jednom mestu kao uslov za nešto postavio ovo pitanje i zahtevao da što detaljnije opišem sve.
Kakva je stvar ako ste u pitanju vi?
Šta biste uradili sa milion dolara dobijenih tek tako? Da li uopšte učestvujete u nekim lutrijama?
Da li biste momentalno zaboravili na svoje "male" snove od juče i živeli "high style"?
Nadam se da će mašta proraditi ovog petka... jer... Forum petkom je upravo to, Forum zapaljene mašte!
Pogledajte prilog 1374142
naucen sam da trosim samo ono sto zaradim. Nikada nisam igrao "na srecu" jer je to sotonska rabota od cije se zavisti posle tesko leci.
Postajes rob "igre na srecu" i nikada ti nece biti dovoljno kolko god da dobijes.......iz prostog razloga jer u te pare nije ulozen trud pa ne vrede nicemu , i zato zelis sve vise i vise.

Tamo gde je osvojeno uzmu svoj deo, Srbija uzme svoj deo te placem zbog toga sto nemam.
Screenshot_20230710-130648_Samsung Internet.jpg

Ne znam zato sto ovako mnogo para ne mogu ni da zamislim kamoli imam ideju kako pametno iskoristiti.
Verovatno stan neki manji,od devedeset,devedeset pet kvadrata sa cistim papirima,legalan,novo sve u njemu,centralno grejanje da zivim u miru od pocetka te lecim tugu dok postojim.Ostalo na stranu ako ista ostane uopste.

Poslednja izmena:

Back