Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 15.535
Zene,droga,alkohol,kocka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прво Мехикоisao bih sa @86bogomoljka na put oko sveta
Шлихтаро. Ништа мање него супермодератор. Е па онда бих ја дао све Нини, само нек донира за лоз.
ma ona uvek traži ceo milion , ja joj smanjio na polaШлихтаро. Ништа мање него супермодератор. Е па онда бих ја дао све Нини, само нек донира за лоз.
А кај ти је данас милион?ma ona uvek traži ceo milion , ja joj smanjio na pola![]()
otišo na Maldivima)))А кај ти је данас милион?
Sa danasnjim cenama i inflacijom,1mil je obicna sica.А кај ти је данас милион?
Trulo pitanje na intervjuiima, isto me pitala jedna Engleskinja.Autorska;
Robot mi je na jednom mestu kao uslov za nešto postavio ovo pitanje i zahtevao da što detaljnije opišem sve.
Kakva je stvar ako ste u pitanju vi?
Šta biste uradili sa milion dolara dobijenih tek tako? Da li uopšte učestvujete u nekim lutrijama?
Da li biste momentalno zaboravili na svoje "male" snove od juče i živeli "high style"?
Nadam se da će mašta proraditi ovog petka... jer... Forum petkom je upravo to, Forum zapaljene mašte!
Pogledajte prilog 1374142
Oročavanje danas nema nimalo smisla pošto su efektivne kamate niže od realne stope inflacije.Kupila bih ovaj forum.
Ostalih 998 000$ bih oročila![]()
Znam, svakako sam prekinula oročenje i podigla u panici svu lovu koju imam kad je umrla Sberbank početkom rata u UkrajiniOročavanje danas nema nimalo smisla pošto su efektivne kamate niže od realne stope inflacije.