Kako biste potrošili milion dolara osvojenih na lutriji?

То нису никакви новци.
Прво бих вратила наш виноград који је деда продао јер га нико није одржавао. Ја сам била клинка а ови старији лењи.
Онда бих села и уз договор са најближима добро размислила шта желимо од живота. Не можеш живети на 5 страна, у 20 соба и 6 купатила.
Једно добро пресабирање, амбиције и могућности па да видимо ко ће где. Наслеђено се не продаје ни под разно.
Мислим да би ме креативан посао усрећио, нисам алава, довољно је и оволико колико сада имам али да сам слободна а за то треба одскочна даска. Ако имам ја имали би и сви око мене па и неко за кога чујем да заслужује а не познајем га. Само тако, директно, никакве организације и друге злоупотребе.

Трећину бих уложио у посао/некретнине (чисто да имам какву-такву редовну зараду у будућности)
Трећину бих потрошио на комплетно реновирање животног простора (кућа, ауто)
Трећина би се за пола сата испланирала за милион глупости и зезања. :D

Autorska;
Robot mi je na jednom mestu kao uslov za nešto postavio ovo pitanje i zahtevao da što detaljnije opišem sve.
Kakva je stvar ako ste u pitanju vi?
Šta biste uradili sa milion dolara dobijenih tek tako? Da li uopšte učestvujete u nekim lutrijama?
Da li biste momentalno zaboravili na svoje "male" snove od juče i živeli "high style"?
Nadam se da će mašta proraditi ovog petka... jer... Forum petkom je upravo to, Forum zapaljene mašte!
Pogledajte prilog 1374142
Trulo pitanje na intervjuiima, isto me pitala jedna Engleskinja.

Statistika kaže da 70% dobitnika na LOTO-u potroši sve pare u roku od 3 godine. Nebitno da li je dobitak milion ili sto miliona dolara...

Poenta je da je svaki dobitak na LOTO-u zapravo jako mali u odnosu na u tom trenutku stvoren apetit, a surova istina je da se apsolutno svaka količina novca može jako brzo spiskati, osim ako čovek nema čelični karakter (ili bar sposobnog i neumoljivog finansijskog menadžera)

Back