Kako biste pomogli ovoj ženi?

DnD su zmajevi beše ali se igra sa kockicama?
Yugioh su karte ali da li se i tu koriste kockice?
Da, znam što su, u YU-GI-OH izvorno se ne igra s kockicama... može se igrati da se odluči tko će prvi vući potez i tako to, ali kockica više od toga nema utjecaja na tijek borbe, nego ono što si naslagao uu svoj špil karata... dosta kompleksna stvar za objasniti...

Dok ih ne juri po gradu telefonom jos je i dobar.Jedan moj prijatelj jos juri pokemone...

Elem to mu je hobi i mora da ga razume ja bih umesto toga kupovao opremu za pecanje i kampovanje, stvarcice za gitaru, zice i to mu dodje isto.Samo sto je ovo malo nesvkidasnji hobi kod toliko starog muskarca a ipa je jos mlad Neko skuplja stripove, zabavnike, ploce on pokemone pa sad sta je tuje bolje nego da se drogira i kocka i da je vara i trosi na ljubavnice.
Lele...:dash: ja mislim da je ipak bolje da juri neke suknje i da se troši na ljubavnice bar će nešto naučiti, nego da ona ima detinjastog debilka u kući..

Lele...:dash: ja mislim da je ipak bolje da juri neke suknje i da se troši na ljubavnice bar će nešto naučiti, nego da ona ima detinjastog debilka u kući..
E baš si pragmatičan - čuj ženo, bolje da opali nešto sa strane, nego da se bavi s tim kartama...
Kasnije iskoristi to njegovo znanje/iskustvo, od karata i neće biti neka lova...
Inače, neke ljubavnice mogu potrošiti više nego karte... na kraju, karte ostaju, a te ljubavnice...

E baš si pragmatičan - čuj ženo, bolje da opali nešto sa strane, nego da se bavi s tim kartama...
Kasnije iskoristi to njegovo znanje/iskustvo, od karata i neće biti neka lova...
Inače, neke ljubavnice mogu potrošiti više nego karte... na kraju, karte ostaju, a te ljubavnice...
Ne delimo baš isto mišljenje što se toga tiče, neću te ubeđivati, samo ću da kažem da posle, ljubavnice ili ljubavnica ti ostaje neko iskustvo uspomene i neka neizbrisiva sećanja..

Čitam maloprije u savetovalistu ovo i pojma nemam šta savetovati ?

>>Pozdrav moja prijateljica ima problema sa mužem, on ima 33 godine i jutros je kupio pokemon karte za 70 eura i plus poslije za 40 eura, da li se netko susretao sa takvim slučajem. Ne zna kome da se obrati sta da radi ali stvarno prelazi u beskrajnost s njim i njegovim hirovima hvala vam<<
Narcis.
A narcis mora kod psihologa redovno.
Ako nece, onda ru nema leba.

>>Pozdrav moja prijateljica ima problema sa mužem, on ima 33 godine i jutros je kupio pokemon karte za 70 eura i plus poslije za 40 eura, da li se netko susretao sa takvim slučajem. Ne zna kome da se obrati sta da radi ali stvarno prelazi u beskrajnost s njim i njegovim hirovima hvala vam<<
Bolje to nego da trosi pare na zene i kafane :/

Имам ја џокера у рукаву за твоју пријатељицу

Back