- Poruka
- 24.506
Da da, to moj sin igra. Ima ekipu pa se okupljaju i igraju. Znam da je kupovao one čudne kockice. Mada ne mogu da pohvatam šta je šta.Ako misliš na Dungeons & Dragons, nije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da, to moj sin igra. Ima ekipu pa se okupljaju i igraju. Znam da je kupovao one čudne kockice. Mada ne mogu da pohvatam šta je šta.Ako misliš na Dungeons & Dragons, nije...
Da, znam što su, u YU-GI-OH izvorno se ne igra s kockicama... može se igrati da se odluči tko će prvi vući potez i tako to, ali kockica više od toga nema utjecaja na tijek borbe, nego ono što si naslagao uu svoj špil karata... dosta kompleksna stvar za objasniti...DnD su zmajevi beše ali se igra sa kockicama?
Yugioh su karte ali da li se i tu koriste kockice?
Lele...Dok ih ne juri po gradu telefonom jos je i dobar.Jedan moj prijatelj jos juri pokemone...
Elem to mu je hobi i mora da ga razume ja bih umesto toga kupovao opremu za pecanje i kampovanje, stvarcice za gitaru, zice i to mu dodje isto.Samo sto je ovo malo nesvkidasnji hobi kod toliko starog muskarca a ipa je jos mlad Neko skuplja stripove, zabavnike, ploce on pokemone pa sad sta je tuje bolje nego da se drogira i kocka i da je vara i trosi na ljubavnice.
E baš si pragmatičan - čuj ženo, bolje da opali nešto sa strane, nego da se bavi s tim kartama...Lele...ja mislim da je ipak bolje da juri neke suknje i da se troši na ljubavnice bar će nešto naučiti, nego da ona ima detinjastog debilka u kući..
Ne delimo baš isto mišljenje što se toga tiče, neću te ubeđivati, samo ću da kažem da posle, ljubavnice ili ljubavnica ti ostaje neko iskustvo uspomene i neka neizbrisiva sećanja..E baš si pragmatičan - čuj ženo, bolje da opali nešto sa strane, nego da se bavi s tim kartama...
Kasnije iskoristi to njegovo znanje/iskustvo, od karata i neće biti neka lova...
Inače, neke ljubavnice mogu potrošiti više nego karte... na kraju, karte ostaju, a te ljubavnice...
ti bi ali ti ne da zena?Ne delimo baš isto mišljenje što se toga tiče, neću te ubeđivati, samo ću da kažem da posle, ljubavnice ili ljubavnica ti ostaje neko iskustvo uspomene i neka neizbrisiva sećanja..
Ostaje ti, ali i ženi pokoji ožiljak na duši...Ne delimo baš isto mišljenje što se toga tiče, neću te ubeđivati, samo ću da kažem da posle, ljubavnice ili ljubavnica ti ostaje neko iskustvo uspomene i neka neizbrisiva sećanja..
Hmm..neda!ti bi ali ti ne da zena?![]()
Je l' ti misliš da skupljam pokemone po gradu.. je l' to?ti bi ali ti ne da zena?![]()
Pa dobro ..svakom po nešto..Ostaje ti, ali i ženi pokoji ožiljak na duši...
Narcis.Čitam maloprije u savetovalistu ovo i pojma nemam šta savetovati ?
>>Pozdrav moja prijateljica ima problema sa mužem, on ima 33 godine i jutros je kupio pokemon karte za 70 eura i plus poslije za 40 eura, da li se netko susretao sa takvim slučajem. Ne zna kome da se obrati sta da radi ali stvarno prelazi u beskrajnost s njim i njegovim hirovima hvala vam<<
To si lepo rekla moram priznati.. samo što kad shvati to, onda je možda kasno da ponovo počne ispočetka.. i pravi još veću grešku i ostaje sa budalom..Nema pomoći ni jednoj ženi, dok sama ne skapira da je izabrala budalu!![]()
Nikad nije kasno,...reći zbogom!To si lepo rekla moram priznati.. samo što kad shvati to, onda je možda kasno da ponovo počne ispočetka.. i pravi još veću grešku i ostaje sa budalom..
Bolje to nego da trosi pare na zene i kafane :/Čitam maloprije u savetovalistu ovo i pojma nemam šta savetovati ?
>>Pozdrav moja prijateljica ima problema sa mužem, on ima 33 godine i jutros je kupio pokemon karte za 70 eura i plus poslije za 40 eura, da li se netko susretao sa takvim slučajem. Ne zna kome da se obrati sta da radi ali stvarno prelazi u beskrajnost s njim i njegovim hirovima hvala vam<<
I ja kupujem puzzle, a volim i da slažem Lego. Ima li mi pomoći?
Bolje to nego da trosi pare na zene i kafane :/
a koje su to stvari ?Овде само ја изгледа волим ствари за одрасле!![]()
a koje su to stvari ?
Кафане, лутање, мушкарци???![]()
Nije kasno ...al postavlja se pitanje,..da nije prerano..Nikad nije kasno,...reći zbogom!![]()
Имам ја џокера у рукаву за твоју пријатељицуČitam maloprije u savetovalistu ovo i pojma nemam šta savetovati ?