Kako biste pomogli ovoj ženi?

Dok ih ne juri po gradu telefonom jos je i dobar.Jedan moj prijatelj jos juri pokemone...

Elem to mu je hobi i mora da ga razume ja bih umesto toga kupovao opremu za pecanje i kampovanje, stvarcice za gitaru, zice i to mu dodje isto.Samo sto je ovo malo nesvkidasnji hobi kod toliko starog muskarca a ipa je jos mlad Neko skuplja stripove, zabavnike, ploce on pokemone pa sad sta je tuje bolje nego da se drogira i kocka i da je vara i trosi na ljubavnice.

Poslednja izmena:
Čitam maloprije u savetovalistu ovo i pojma nemam šta savetovati ?

>>Pozdrav moja prijateljica ima problema sa mužem, on ima 33 godine i jutros je kupio pokemon karte za 70 eura i plus poslije za 40 eura, da li se netko susretao sa takvim slučajem. Ne zna kome da se obrati sta da radi ali stvarno prelazi u beskrajnost s njim i njegovim hirovima hvala vam<<
па воооооли чо'ek.

ако га воли - прихвати и његов хоби
ако га не воли - гуд бај

Нико се не може на силу мијењати, а нарочито не нечији хобији.

Мени је чудније то њено наметање своје воље шта ће одраслом човјеку да буде хоби...

koji pokemon je u pitanju?
Diglet definitivno...
1732046612085.png

Čitam maloprije u savetovalistu ovo i pojma nemam šta savetovati ?

>>Pozdrav moja prijateljica ima problema sa mužem, on ima 33 godine i jutros je kupio pokemon karte za 70 eura i plus poslije za 40 eura, da li se netko susretao sa takvim slučajem. Ne zna kome da se obrati sta da radi ali stvarno prelazi u beskrajnost s njim i njegovim hirovima hvala vam<<
купила бих јој сеси веш ахахахаха

па воооооли чо'ek.

ако га воли - прихвати и његов хоби
ако га не воли - гуд бај

Нико се не може на силу мијењати, а нарочито не нечији хобији.

Мени је чудније то њено наметање своје воље шта ће одраслом човјеку да буде хоби...

А би ли јој сметало да му је хоби да ебава друге жене?
Или да се дрогира?
Или да је бије?

Баш је она заслужила савршеног и браниће му његовог пикачуа ахахаха

Back