- Poruka
- 4.445
можда је пикачуkoji pokemon je u pitanju?
(испермутуј :Д)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
можда је пикачуkoji pokemon je u pitanju?
па воооооли чо'ek.Čitam maloprije u savetovalistu ovo i pojma nemam šta savetovati ?
>>Pozdrav moja prijateljica ima problema sa mužem, on ima 33 godine i jutros je kupio pokemon karte za 70 eura i plus poslije za 40 eura, da li se netko susretao sa takvim slučajem. Ne zna kome da se obrati sta da radi ali stvarno prelazi u beskrajnost s njim i njegovim hirovima hvala vam<<
купила бих јој сеси веш ахахахахаČitam maloprije u savetovalistu ovo i pojma nemam šta savetovati ?
>>Pozdrav moja prijateljica ima problema sa mužem, on ima 33 godine i jutros je kupio pokemon karte za 70 eura i plus poslije za 40 eura, da li se netko susretao sa takvim slučajem. Ne zna kome da se obrati sta da radi ali stvarno prelazi u beskrajnost s njim i njegovim hirovima hvala vam<<
Naravno, i sam sam bio kolekcionar...Vidi vidi …..razumete se u problem![]()
Onda joj kupi ovo, ako on ima digleta, padaju sve tangele:купила бих јој сеси веш ахахахаха
ахахахааххахахахахахаOnda joj kupi ovo, ako on ima digleta, padaju sve tangele:
Pogledajte prilog 1644862
купила бих јој сеси веш ахахахаха
па воооооли чо'ek.
ако га воли - прихвати и његов хоби
ако га не воли - гуд бај
Нико се не може на силу мијењати, а нарочито не нечији хобији.
Мени је чудније то њено наметање своје воље шта ће одраслом човјеку да буде хоби...
досадно јој је...Ovo nisam razumela
Štaće joj čipkaste gatje ?
Strateško dejstvo za odvraćanje pažnje s manje bitnih stvari...Ovo nisam razumela
pikacuu za ljuljanje,zakaci za drvoOvo nisam razumela
Zašto misliš da Konami proizvodi kvalitetnije karte od Pokemon Company?Nek pusti mužu Yugioh, kad već kupuje karte nek kupuje kvalitetne
Jel to DnD?Nek pusti mužu Yugioh, kad već kupuje karte nek kupuje kvalitetne
Ma pokemoni mnogo bebeći... kad Čarizard može da bude cool koliko troglavi plavooki?Zašto misliš da Konami proizvodi kvalitetnije karte od Pokemon Company?
NonoJel to DnD?
Ako misliš na Dungeons & Dragons, nije...Jel to DnD?
To je stvar ukusa... ali, to i nije toliko presudno... koga je što zahvatilo u mladosti, on tome ostaje vjerniji...Ma pokemoni mnogo bebeći... kad Čarizard može da bude cool koliko troglavi plavooki?