Kako biste nazvali ovakvu osobu?

Delim na one koji to rade iz interesa (zato nemaju svoje JA) to su duppeuvlakaci i na one napacene duse koji su 99% bili od nekog bliskog porodicnog clana zlostavljani (psihicki i fizicki) i oni misle da mogu dobro da prodju samo ako udovolje drugome , ni slucajno da nekoga iznerviraju svojim stavom ako je kontradiktoran ...njih ne nazivam vec ih sazaljevam , tuzno je to

Ne volim ljude ( i muskarce i zene), koje nemaju svoj stav, svoje JA. To je za mene najgora vrsta ljudi. U onom filmu "Poltron" predstavljen je lik poltrona, kojeg je pokusavao da odglumi onaj Zoran Cvijanovic, koji je odvratan glumac, ali je sustina bitna. Ipak, poltron, nije tako odvratan, koliko su mi odvartni ti ljudi koji ne smeju javno da izaju i kazu sta misle, nego besomucno citiraju, citiraju i izvlace smisao iz nekih reci, a pri tom barataju sa pojmovima, koje su culi u izlaganjima njihovih omiljenih slakorecivih debelousnih stranackih lidera.
Kako nazivate te seneke od ljudi?
Naprednjaci? :lol:

Ne volim ljude ( i muskarce i zene), koje nemaju svoj stav, svoje JA. To je za mene najgora vrsta ljudi. U onom filmu "Poltron" predstavljen je lik poltrona, kojeg je pokusavao da odglumi onaj Zoran Cvijanovic, koji je odvratan glumac, ali je sustina bitna. Ipak, poltron, nije tako odvratan, koliko su mi odvartni ti ljudi koji ne smeju javno da izaju i kazu sta misle, nego besomucno citiraju, citiraju i izvlace smisao iz nekih reci, a pri tom barataju sa pojmovima, koje su culi u izlaganjima njihovih omiljenih slakorecivih debelousnih stranackih lidera.

udavaca u pokusaju iz srednje klase? :eek: :lol:

bla bla...o kom forumasu/ici pricas?
:lol:

Je l' i to hoces da budes popularan na racun Moderne Pevacice?

a050.gif

da, da...
:lol:

Back