Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja te osobe zovem Moderna Pevacica
bila si na odmoru,vratila si se na moju veliku zalost ali si i dalje ostala nepismena
poradi malo na tome kad vec neces da se je..s
mozda da pocnem da ucim pravopis od tebe ali onda ne treba da postujem interpunkciju mozda ovako
mislim da bih tebe mogao da naucim nekim drugim stvarima vaznijim za tvoj smesan i jadan zivot
ovo sve bez smajlija koji tebi odlicno idu
Naprednjaci?Ne volim ljude ( i muskarce i zene), koje nemaju svoj stav, svoje JA. To je za mene najgora vrsta ljudi. U onom filmu "Poltron" predstavljen je lik poltrona, kojeg je pokusavao da odglumi onaj Zoran Cvijanovic, koji je odvratan glumac, ali je sustina bitna. Ipak, poltron, nije tako odvratan, koliko su mi odvartni ti ljudi koji ne smeju javno da izaju i kazu sta misle, nego besomucno citiraju, citiraju i izvlace smisao iz nekih reci, a pri tom barataju sa pojmovima, koje su culi u izlaganjima njihovih omiljenih slakorecivih debelousnih stranackih lidera.
Kako nazivate te seneke od ljudi?
Po ženskom polnom organu
Ne volim ljude ( i muskarce i zene), koje nemaju svoj stav, svoje JA. To je za mene najgora vrsta ljudi. U onom filmu "Poltron" predstavljen je lik poltrona, kojeg je pokusavao da odglumi onaj Zoran Cvijanovic, koji je odvratan glumac, ali je sustina bitna. Ipak, poltron, nije tako odvratan, koliko su mi odvartni ti ljudi koji ne smeju javno da izaju i kazu sta misle, nego besomucno citiraju, citiraju i izvlace smisao iz nekih reci, a pri tom barataju sa pojmovima, koje su culi u izlaganjima njihovih omiljenih slakorecivih debelousnih stranackih lidera.
Po ženskom polnom organu
a tuzno je što će svaki čovečuljak sa temice pomisliti da baš on (gle čuda!) nije takav
Daj poJen, please...
Ne volim ljude ( i muskarce i zene), koje nemaju svoj stav, svoje JA. To je za mene najgora vrsta ljudi. U onom filmu "Poltron" predstavljen je lik poltrona, kojeg je pokusavao da odglumi onaj Zoran Cvijanovic, koji je odvratan glumac, ali je sustina bitna. Ipak, poltron, nije tako odvratan, koliko su mi odvartni ti ljudi koji ne smeju javno da izaju i kazu sta misle, nego besomucno citiraju, citiraju i izvlace smisao iz nekih reci, a pri tom barataju sa pojmovima, koje su culi u izlaganjima njihovih omiljenih slakorecivih debelousnih stranackih lidera.
bla bla...o kom forumasu/ici pricas?
I na tebe se odnosi.
...a na mene...?
Je l' i to hoces da budes popularan na racun Moderne Pevacice?
E, Mico s tobom necu da se kacim posle onoga.
bla bla...o kom forumasu/ici pricas?
On zna sam ko je. Odn.. njih dvojica sami znaju koji su, ali to je opsterasirena pojava. Ne zelim da imenujem, mozda se smuvas sa nekim od njih dvojice ili u zivotu van foruma, pa ne bih volela da ti opanjkavam decka.