Kako bi vi reagovali na podrusku komisija Kosovu?

Joj, ja ću definitivno otići sa politike, ovo više nije za moj želudac.

Da se subvencionišu krediti za letovanje.... o majko moja milaaaa...

Sto da ne ? Kosovo nema cenu...Odes lepo u banku i kazes hocu na letovane kamata mizerna rok otplate dugorocan :whistling:. Samo ostaje problem kako ubediti baku da neko ne ode u ove drzave koje su priznale Kosovo ?
 
Koga ste bre vi razvijali i izgradjivali zna se sta je Broz radio sa Srbijom sramoto jedna .Ne bi imali nista da nije bilo Srbije koja je davala najvece doprinose za infrastrukturu SFRJ za armiju za zdravstvo i ostalo . Mnogo si mlad da pricas o tome .

tebe smo razvijali z:((
50% deviza ulazilo je preko Hrvatske dok je hrvatska zadržavala samo 7%, isto tako od federalne vlade SR Hrvatska je dobivala samo 16.5% proračuna dok je SR Srbija dobivala oko 46.6% (1965 do 1970). Mnogo puta SR Hrvatska se "odricala" svoje alokacije u korist "nerazvijenih krajeva".
 
Svi pricamo o tome kako je vlada blago ili nepotrebno ostro reagovala na podrsku, pre svega, CG i HR kosovu.

Sta bi vi uradili? Imali nekih kreativnih ideja?

Meni je na pamet palo, da se subvencionisu krediti za letovanje u zemljama koje nisu priznale Kosovo. CG i HR zavise od prihoda od Turizma i obe racunaju na nase turiste. Kriza je, strani turisti manje putuju.

Lako je kritikovati - Da cujemo ideje!

Па ајде да летујемо на Косову и у Бондстилу и Албанији. Ја сам имао
жељу да баш ове године да дођем на Косово. Ако добијем дозволу вероватно ћу и доћи у Охрид да истражим архиепископију Охридску и Газиместан.
 
Joj, ja ću definitivno otići sa politike, ovo više nije za moj želudac.

Da se subvencionišu krediti za letovanje.... o majko moja milaaaa...

Sto vise razmisljam o tome sve vise ima smisla. Ekonomije HR i CG se baziraju na prihodima od turizma. Takvo je vreme da se sve zemlje bore bukvalno za svakog posetioca. Ako malo razmislis mi i nemamo jaceg uticaja od ovoga. Sigurno mnogo delotvornije od povlacenja amasadora.

Ako ja mogu da se setim ovakvog nekog detalja, vlada a i opozicija bi svakako trebali mnogo vise.
 

Back
Top