Kako bi vi ovo odradili ???

Ja ne znam gde vi svi vidjate tolke ribe po Maxi-u......on je i onako samo drugo po zastupjlenosti mesto javnog okupljanja penzionera(prvo jos drzi gradski prevoz)......meni se smuci kad moram da udjem i guram se okolo drhtavih smezuranokozaca koji se utrkuju da kupe najjevtiniji leba i mleko.....ko da ce neko da im otme.....kakve crne ribe......

frozen1982.:
Ja ne znam gde vi svi vidjate tolke ribe po Maxi-u......on je i onako samo drugo po zastupjlenosti mesto javnog okupljanja penzionera(prvo jos drzi gradski prevoz)......meni se smuci kad moram da udjem i guram se okolo drhtavih smezuranokozaca koji se utrkuju da kupe najjevtiniji leba i mleko.....ko da ce neko da im otme.....kakve crne ribe......

Nadasve, što ja u Maxi idem u trenerci, patikama i nekim širokim majicama .... i nikad mi nije bilo jasno kad te ribe stignu da se srede i tako odu u Maxi ....
Za mene je prodavnica, prosto, mesto gde kupujem ono što mi treba - i zveram samo u police u kojima to ima ... ja još nikada, ali nikada nisam videla ni jednog ''dobrog'' frajera tamo ... jer nisam ni obraćala pažnju.

frozen1982.:
Ja ne znam gde vi svi vidjate tolke ribe po Maxi-u......
Bas... u lokalnoj prodavnici i mozda... kad kupuju pojedinacne artikle i na malo... ali u megamarketu se kupuje na veliko i nema nijedne devojke u domenu odgovarajuceg godista koja je toliko ekonomski situirana i nezavisna od roditelja da ide sama u takav soping... Uglavnom idu samo sa matorcima... Matorki vec ima... jedino prodavacice...
Nesto ne muvam po prodavnicama vec samo gledam da obavim sto moram u sto kracem roku...

ja u C marketu uvek srecem neke zgodne frajere, i super mi je zanimljivo da posmatram shta kupuju, uglavnom su to sve neke mlade tate :(, koji neki drugi dan sretnem sa zhenom ili klincem, al su mnogo dobri

a najbolji su mi oni shto biraju namirnice za neke romantichne vechere /ruchkove (morski plodovi, maslinova ulja, deserti raznorazni, lepa vina, baget :D, i sve tako ... :D )

Petar_Pan:
Bas... u lokalnoj prodavnici i mozda... kad kupuju pojedinacne artikle i na malo... ali u megamarketu se kupuje na veliko i nema nijedne devojke u domenu odgovarajuceg godista koja je toliko ekonomski situirana i nezavisna od roditelja da ide sama u takav soping... Uglavnom idu samo sa matorcima... Matorki vec ima... jedino prodavacice...
Nesto ne muvam po prodavnicama vec samo gledam da obavim sto moram u sto kracem roku...

U maxiju se ne kupuje na veliko...Nije to metro...

rastamann:
Da, kao:"Jel' si probala novi bonux? Bash je super, believe me"

Znachi, da sam riba, takvog mi mlatnula ariel-om

a055.gif

arijel je bolji ???
a055.gif

Vagina-Explorer-Jezikom:
Ima jedna extra hot maca,i cesto je vidjam u prevozu,silazi redovno stanicu pre mene i ponekad je vidim u Maxiju.Mislim na nju,dobra je,al kako da mi udje u zhivot i malo ga upropasti :)
Neki predlog ? Tutorial ??? Cudno je upoznavati se u Maxiju ili troli ???A?
Ma nije. Sledeci put kad je vidis, prodji pored nje i javi joj se. I tako ona ce se mozda zbuniti, (mozda i to sama jedva ceka), a ti opet sledeci put, pa vidi dalje. Ako te pita ono "izvini a jel' se mi znamo?" ti joj opusteno reci, pa srecemo se cesto u prolazu pa ja reko da ti se javim...Tako nesto...

Back