rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Nemam pojma, meni bi to zvuchalo kao uvezbana rechenica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš, grdno se varaš, jer ja, kako sam pročitao problem, imao sam odmha inspiraciju, a ona se ne uvežbava, složićeš se!?rastamann:Nemam pojma, meni bi to zvuchalo kao uvezbana rechenica...
rastamann:Nemam pojma, meni bi to zvuchalo kao uvezbana rechenica...
dzordzV76:Vidiš, grdno se varaš, jer ja, kako sam pročitao problem, imao sam odmha inspiraciju, a ona se ne uvežbava, složićeš se!?
frozen1982.:Ja ne znam gde vi svi vidjate tolke ribe po Maxi-u......on je i onako samo drugo po zastupjlenosti mesto javnog okupljanja penzionera(prvo jos drzi gradski prevoz)......meni se smuci kad moram da udjem i guram se okolo drhtavih smezuranokozaca koji se utrkuju da kupe najjevtiniji leba i mleko.....ko da ce neko da im otme.....kakve crne ribe......
dzordzV76:Samo joj priđi i zamoli je da ti objasni da li zna gde je raf gde se može naći nov kolačić " Slatki poljubac ispred Maxi-a". ILi raf na kome piše njen broj telefona. Ili raf za hrabre momke, jer tamo treba da pronađeš prave reči za jednu slatku devojku. Ili ....................
rastamann:Da, kao:"Jel' si probala novi bonux? Bash je super, believe me"
Znachi, da sam riba, takvog mi mlatnula ariel-om
Bas... u lokalnoj prodavnici i mozda... kad kupuju pojedinacne artikle i na malo... ali u megamarketu se kupuje na veliko i nema nijedne devojke u domenu odgovarajuceg godista koja je toliko ekonomski situirana i nezavisna od roditelja da ide sama u takav soping... Uglavnom idu samo sa matorcima... Matorki vec ima... jedino prodavacice...frozen1982.:Ja ne znam gde vi svi vidjate tolke ribe po Maxi-u......
Petar_Pan:Bas... u lokalnoj prodavnici i mozda... kad kupuju pojedinacne artikle i na malo... ali u megamarketu se kupuje na veliko i nema nijedne devojke u domenu odgovarajuceg godista koja je toliko ekonomski situirana i nezavisna od roditelja da ide sama u takav soping... Uglavnom idu samo sa matorcima... Matorki vec ima... jedino prodavacice...
Nesto ne muvam po prodavnicama vec samo gledam da obavim sto moram u sto kracem roku...
rastamann:Da, kao:"Jel' si probala novi bonux? Bash je super, believe me"
Znachi, da sam riba, takvog mi mlatnula ariel-om
Ma nije. Sledeci put kad je vidis, prodji pored nje i javi joj se. I tako ona ce se mozda zbuniti, (mozda i to sama jedva ceka), a ti opet sledeci put, pa vidi dalje. Ako te pita ono "izvini a jel' se mi znamo?" ti joj opusteno reci, pa srecemo se cesto u prolazu pa ja reko da ti se javim...Tako nesto...Vagina-Explorer-Jezikom:Ima jedna extra hot maca,i cesto je vidjam u prevozu,silazi redovno stanicu pre mene i ponekad je vidim u Maxiju.Mislim na nju,dobra je,al kako da mi udje u zhivot i malo ga upropasti
Neki predlog ? Tutorial ??? Cudno je upoznavati se u Maxiju ili troli ???A?