georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.346
Ne znas ti sta je zenski wc,muski je apotekačoveče, ako nešto može da smrdi, to je neoprana vagina puna bakterija....fuuujjj
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne znas ti sta je zenski wc,muski je apotekačoveče, ako nešto može da smrdi, to je neoprana vagina puna bakterija....fuuujjj
Ne znas ti sta je zenski wc,muski je apoteka
ma znam, belive mi...užasNe znas ti sta je zenski wc,muski je apoteka
BravoLjudi, lečite se.
sagnes se pa probas da vidis jel te laze.Tuširao sam se veće pre toga, namirisao i sve po propisu,
sledeće veće mi dolazi maca na šampanjac i kavijar i na romantično druženje
I tako ide priča, uživamo, smejemo se, šalimo, i dođe do trenutka da stupimo u sexualne odnose
Otkopčam šlic, vranac iskoči kao blic !!
ona ga dohvati u usta i poče da obrađuje macana
najednom, se povuče mršteći i reče mi da mi macan smrdućka
------Propadoh u zemlju istog trenutka !
#######
Šta uraditi a da se ovo ne dogodi ??
Necu da ti kazem celava
Sta je vredjanje celava?kakve ta posalica iz filma ima veze s tobom?vezbacemo cedjenje masti samo polakoMoram te prijaviti zbog vredjanja
Moraš polako učiti kako sa narodom komunicirati bez da vredjas
Moraćemo to sigurno još par puta vjezbati
![]()
Sta je vredjanje celava?kakve ta posalica iz filma ima veze s tobom?vezbacemo cedjenje masti samo polako
Operes samo njega pre, bez razlike jesi se kupao ili nisi...Tuširao sam se veće pre toga, namirisao i sve po propisu,
sledeće veće mi dolazi maca na šampanjac i kavijar i na romantično druženje
I tako ide priča, uživamo, smejemo se, šalimo, i dođe do trenutka da stupimo u sexualne odnose
Otkopčam šlic, vranac iskoči kao blic !!
ona ga dohvati u usta i poče da obrađuje macana
najednom, se povuče mršteći i reče mi da mi macan smrdućka
------Propadoh u zemlju istog trenutka !
#######
Šta uraditi a da se ovo ne dogodi ??
Trebalo mi je sat i po vremena da ukapiram da Robin ne kaže ЈЕВО SAM RIBU nego JEO SAM RIBUPic unrelated
Pogledajte prilog 1396204
Оће то да га усмрди, па видиJesi li bacao majmuna u nesvest izmedju tusiranja i seksa.
Samo ti koristi poziciju za licne obracune prodje i tvojih 5 min,jer pazi ti nekog nazoves bolesnikom i ne budes kaznjena,pa ima da ti se vrati kad tad,aj da vidim jos jednu temu da otvoris protiv muskaracaIdi spavati pametnije je
I svako ružno tituliranje moje persone kao i vredjanje biće prijavljeno kao i vredjanje ili ružno obraćanje prema drugim članovima biće prijavljeno
Samo ti koristi poziciju za licne obracune prodje i tvojih 5 min,jer pazi ti nekog nazoves bolesnikom i ne budes kaznjena,pa ima da ti se vrati kad tad,aj da vidim jos jednu temu da otvoris protiv muskaraca
Uvredljive su tvoje teme o muskarcima koje otvaras koje ce biti prijavljeneJa bas nisam osoba koja bilo šta koristi a ne obracunavam se , već kažem svoje mišljenje i reagujem ako je uvredljiva komunikacija
I to je to