Kako bi ste vi odreagovali na ovu situaciju?

Nagađam da imaš neko gljivično oko penisa, ako primećuješ crvenilo, tamnilo, vlažnost na testisima najjverovatnije je to u pitanju. Canesten krema rešava situaciju relativno brzo.
Sa druge strane tu su gonoreja ili hlamidija, one takođe mogu da utiču na neprijatan miris. Bris za ta dva dođe otp 2000, urinokultura oko 600din.
Najjedostavnije je da odeš i testiraš se.
Sada ima i neka treća varijanta da je neka upala u organizmu, ako kojim slučajem primetiš otekline limfnih čvorova na preponama moguće je da je neki složeniji problem.
gde treba da idem..kod ginekologa ?

Tuširao sam se veće pre toga, namirisao i sve po propisu,
sledeće veće mi dolazi maca na šampanjac i kavijar i na romantično druženje

I tako ide priča, uživamo, smejemo se, šalimo, i dođe do trenutka da stupimo u sexualne odnose

Otkopčam šlic, vranac iskoči kao blic !!

ona ga dohvati u usta i poče da obrađuje macana

najednom, se povuče mršteći i reče mi da mi macan smrdućka

------Propadoh u zemlju istog trenutka !
#######

Šta uraditi a da se ovo ne dogodi ??
Brate ladno jedes kavijar.

Nagađam da imaš neko gljivično oko penisa, ako primećuješ crvenilo, tamnilo, vlažnost na testisima najjverovatnije je to u pitanju. Canesten krema rešava situaciju relativno brzo.
Sa druge strane tu su gonoreja ili hlamidija, one takođe mogu da utiču na neprijatan miris. Bris za ta dva dođe otp 2000, urinokultura oko 600din.
Sada ima i neka treća varijanta da je neka upala u organizmu, ako kojim slučajem primetiš otekline limfnih čvorova na preponama moguće je da je neki složeniji problem.

Veće pre toga čovek se tusirao

Ljeto je

a nemam pojma , ovde u Austriji nema toga

a čuj ti nju...2x dnevno a Šolc Turbina muči muke sa gasom

Zabole me za gas turbine i solca

Ja 30 godina vodu vidim kao resursu sa kojom treba pažljivo baratati

Nakvasimo se
Ugasim vodu
NasaFunam se
Upalim vodu
Sa perem saFun
Ugasim vodu

Znaci ne tusiram se 40 minuta pjevajuci ispod tuša

Jede ribu jbt

200.gif

Back