Kako bi ste vi odreagovali na ovu situaciju?

punjač za akumulator

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.659
Tuširao sam se veće pre toga, namirisao i sve po propisu,
sledeće veće mi dolazi maca na šampanjac i kavijar i na romantično druženje

I tako ide priča, uživamo, smejemo se, šalimo, i dođe do trenutka da stupimo u sexualne odnose

Otkopčam šlic, vranac iskoči kao blic !!

ona ga dohvati u usta i poče da obrađuje macana

najednom, se povuče mršteći i reče mi da mi macan smrdućka

------Propadoh u zemlju istog trenutka !
#######

Šta uraditi a da se ovo ne dogodi ??

E da, dakle postoje muškarci koji iako nisu "zarazni" imaju poremećaj bakterijske flore i faune ;), kao i žene.
Znači, to se oseti po mirisu kako pice tako i penisa. Umem da namirišem gardnerelu. Jednom sam imala, lečila se i sad znam.
Vodite računa s kim se sexate, koristite kondom !
Te bakterije se normalno nalaze u vagini, ali iz nekih razloga, a nekada je to i česta promena partnera, neke od tih bakterija se namnože i promeni se miris.
Znači, kondom ili česte provere.

I tako ide priča, uživamo, smejemo se, šalimo, i dođe do trenutka da stupimo u sexualne odnose

#######

Proveri prostatu,ne mogu da verujem da se smisljaju ovakva pitanja.
Bolje da cutim i ignorisem.

nije problem u smradu vagine koji je standradan, nego u mom penisu
ovo si odvratno napisao, kakav stanadardan smrad vagine. pa vagina lepo miriše kada je zdrava, o tome sam i pisala !
Ako si bio sa osobom kojoj smrdi to znači da je zapustila te bakterije i lepo ti se nastanile u uretri pa i ti imaš, o tome se radi. Možda, Proveri.
rekla mi je da mi pimpek smrdućka na skušu, zdenku i kisele krastavce

WTF??

ovo si odvratno napisao, kakav stanadardan smrad vagine. pa vagina lepo miriše kada je zdrava, o tome sam i pisala !
Ako si bio sa osobom kojoj smrdi to znači da je zapustila te bakterije i lepo ti se nastanile u uretri pa i ti imaš, o tome se radi. Možda, Proveri.
izvini, napisao sam to ishitreeno
pre svega sam mislio na moj smrduć penisa što se zgrozila dama

Ne vagina se oseca posle jednog vrsenja nuzde nema nikakve veze s bakterijama,nije uvek u prilici da se plahne za sex znas

E da, dakle postoje muškarci koji iako nisu "zarazni" imaju poremećaj bakterijske flore i faune ;), kao i žene.
Znači, to se oseti po mirisu kako pice tako i penisa. Umem da namirišem gardnerelu. Jednom sam imala, lečila se i sad znam.
Vodite računa s kim se sexate, koristite kondom !
Te bakterije se normalno nalaze u vagini, ali iz nekih razloga, a nekada je to i česta promena partnera, neke od tih bakterija se namnože i promeni se miris.
Znači, kondom ili česte provere.
Znaci ne jedite girice

Nagađam da imaš neko gljivično oko penisa, ako primećuješ crvenilo, tamnilo, vlažnost na testisima najjverovatnije je to u pitanju. Canesten krema rešava situaciju relativno brzo.
Sa druge strane tu su gonoreja ili hlamidija, one takođe mogu da utiču na neprijatan miris. Bris za ta dva dođe otp 2000, urinokultura oko 600din.
Najjedostavnije je da odeš i testiraš se.
Sada ima i neka treća varijanta da je neka upala u organizmu, ako kojim slučajem primetiš otekline limfnih čvorova na preponama moguće je da je neki složeniji problem.

#######

U njemackoj se na ovom vremenu tusiramo minimum 2x dnevno

Ja sam šokirana

Dje ta dama nadje šampanjac, kavijar i smrdljiv penis

:pljus:

Back