Kako bi ste se osvetile naj drugarici koja vam preotme momka/muža?

Vama je jako stalo do njega.
Ne možete da živite bez njega, ne možete da dišete, da racionalno razmišljate.
Sad sve jedno dal' su se jednom kresnuli ili više puta, dal je vas ostavio i pre nego što su se kresnuli.......
Bitno je da je VAS ostavio zbog NJE i to zato što mu je ona to omogućila i na to pristala.

E kad bi istina bila tako jednostavna, crno-bela.Krivi su svo troje.A zasto bi agresija bila usmerena na devojku?! I da mi je ta devojka drugarica, ja bih je prezrela, ne bih gubila vreme sveteci se takvoj jadnici.:bye:

(Greota da zamre ovakva diskusija) E, moja jedna prijateljica se udala pre pet godina i nije pozvala na venčanje bivšu prijateljicu kojoj je preotela momka za kojeg se sad udaje. Kad, molim te, ova ipak došla nepozvana i kad je ušla u salu, stala, sva se narogušila, u sali tišina među zvanicama, taman nazdravljaju mladencima... a ova zagrme: Dižem ovu čašu (pa podigla čašu!) i nazdravljam mladencima i želim im da im se ništa ne uvećava u životu! I okrete se i ode. Mladenci ostadoše nemi još časak, a onda se nastavilo slavlje. Posle par godina nit imaju dece nit ništa. Ona nešto nezadovoljna, nervozna, on inhibiran, nervozan, agresivan... i odu u bračno savetovalište i tamo se odmah otkrije da su ureknuti i da mora da se skine magija koju je na dan njihovog venčanja bacila Grdana (da, ona ostavljena se zvala Grdana). Magija se skida tako što on mora da bude još jednom sa Grdanom i nijednom drugom. A Grdana se u međuvremenu udala za nekog sa džipom, ugradila silikone (pre toga nosila jedva kržljavu dvojku), namontirana, fenomenalno izgleda, ovom krenule bale kad su se našli, objasni joj on da ona mora da mu skine magiju jer nije u stanju ništa da uradi sa rođenom ženom i ona mu kaže da hoće ali... hajde, završite savremenu bajku : )))))

Back