Kako bi ste se obukli za kraj svijeta?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ne samo obukli, već i koga bi držali za ruku u tim trenutcima?
Čega bi vam bilo najviše žao?
Da li bi dostojanstveno napustili ovaj svijet ili bi izbezumljeno hodali bez cilja i plkakali i histerisali?

Kako bi izgledao taj posljednji dan ovozemaljskog života?
ako znamo da je svet gotov? Sta god kako god, bitno je da se narokam alkoholom kao posten covek

malo igranija s najblizom osobom malo radovanje. Sta nosim na kraju sveta nije uopste bitno jer ono msm bukv ces da izgines, bolje da se lepse osecas kad zapravo bude

Da li bi dostojanstveno napustili ovaj svijet ili bi izbezumljeno hodali bez cilja i plkakali i histerisali?

Tebi je tada do oblačenja (a možda i svlačenja, ko zna.. :mrgreen:) a smak svijeta. :eek:
Čemu ovakve sumorne teme.. pored Sime i ostale dileme.

1000045023.jpg

Gledao bih da odem sa stilom 🌹🥀

E'o ovako, a tu je i kufer...

1778678289532.jpeg

"Smak Sveta" je genetski usadjen kao poruka Majke Prirode da će Sunce kad tad da eksplodira
Medjutim, ako pravilno shvatimo poruku, to znači ovladavanje tehnikama da se nasele drugi prostori a ne jedan te isti sistem koji će biti spaljen tamo nekog datuma.
Pitanje je da li imamo resurse za tako nešto a ionako Društv3nhaci koče celu administraciju i to dodatno otežava ceo proces
.

Tv Informer bi i smak sveta učinio sto puta gorim. Zato sve uređaje koji mogu da dođu u dodir sa sredstvima informisanja na jednu gomilicu i politi benzinom. Pardon, dizelom. Treba nešto sačuvati u autu za napad panike. A kraj sveta ako me zatekne gologuzog, barem će gaće ostati čiste.

Tv Informer bi i smak sveta učinio sto puta gorim. Zato sve uređaje koji mogu da dođu u dodir sa sredstvima informisanja na jednu gomilicu i politi benzinom. Pardon, dizelom. Treba nešto sačuvati u autu za napad panike. A kraj sveta ako me zatekne gologuzog, barem će gaće ostati čiste.
Ja sam primetio da su konzumenti N1 totalno piživčanili.
Pośto si u trenutnom nezavidnom stanju ne mogu da ti sad objašnjavam tehnike manipulacije masom da se ta masa oseti beznadežnom, bespomoċnom, u panici...

Back