M
mlc
Gost
sta mislite? 8) 8) 8) 8) 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A KAKO ZNAS KAKAV JA AKO SAMO PO IZGLEDU NE MOZESH DA ZNAS JE LI DOBAR ILI NE?BEZVEZE PIATNJEmlc:sta mislite? 8) 8) 8) 8) 8)
ha ha ha ha ha ORIGINALNO NEMA STAMike girl:Kad dodjem u takvu situaciju uvek se uzasno osecam,ali jedino resenje je da lazes,recimo
-Jao jako mi je zao,ali imam decka...
-Ti si sladak,ali ja trazim nesto drugacije.
-Jedna od mojih dobrih drugarica se lozi na tebe,pa necu zbog nje.A ti pogodi koja je!
-Ali meni se svidja neko drugi...
Sestro,ti i ja sve obaramo!!!! 8) 8)Bliznakinja:ha ha ha ha ha ORIGINALNO NEMA STAMike girl:Kad dodjem u takvu situaciju uvek se uzasno osecam,ali jedino resenje je da lazes,recimo
-Jedna od mojih dobrih drugarica se lozi na tebe,pa necu zbog nje.A ti pogodi koja je!
-Ali meni se svidja neko drugi...svaka ti cast sestro!![]()
NaravnoMike girl:Sestro,ti i ja sve obaramo!!!! 8) 8)Bliznakinja:ha ha ha ha ha ORIGINALNO NEMA STAMike girl:Kad dodjem u takvu situaciju uvek se uzasno osecam,ali jedino resenje je da lazes,recimo
-Ali meni se svidja neko drugi...svaka ti cast sestro!![]()
![]()
![]()
mlc:sta mislite? 8) 8) 8) 8) 8)
Mike girl:Kad dodjem u takvu situaciju uvek se uzasno osecam,ali jedino resenje je da lazes,recimo
bgfrajer79:Mike girl:Kad dodjem u takvu situaciju uvek se uzasno osecam,ali jedino resenje je da lazes,recimo
Ne znam meni su to bili najogavniji izgovori koje sam mogao da cujem. I par puta sam nekima za koje sam znao da lazu samo rekao DROLJO LAZLJIVA
Bre lepo recite decku/devojci, izvini ali nisi moj tip tj ne vidim te u fazonu da budemo zajedno. Sa te strane ne dajete im neke lazne nade za ubuduce. I mozete da budete sigurni da ce te kasnije od te osobe imati iskrenog prijatelja.
bgfrajer79:Mike girl:Kad dodjem u takvu situaciju uvek se uzasno osecam,ali jedino resenje je da lazes,recimo
Ne znam meni su to bili najogavniji izgovori koje sam mogao da cujem. I par puta sam nekima za koje sam znao da lazu samo rekao DROLJO LAZLJIVA
Bre lepo recite decku/devojci, izvini ali nisi moj tip tj ne vidim te u fazonu da budemo zajedno. Sa te strane ne dajete im neke lazne nade za ubuduce. I mozete da budete sigurni da ce te kasnije od te osobe imati iskrenog prijatelja.
Pricama tima trenutno mi se svidja neko drugi samo odlazete ponovo istu pricu za neki naredni period.
Pa da,nemoj ti meni DROLJO LAZLJIVA-ti ni ne zns kakva sam...Hvala onome ko me brani /GOST-u,a predpostavljam da znam ko je...Anonymous:bgfrajer79:Mike girl:Kad dodjem u takvu situaciju uvek se uzasno osecam,ali jedino resenje je da lazes,recimo
Pricama tima trenutno mi se svidja neko drugi samo odlazete ponovo istu pricu za neki naredni period.
Ako kaze da joj se neko drugi svidja, to moze biti i tacno, znaci da ne laze, onda nebi bilo O.K. da kazes DROLJO LAZLJIVA, zar ne :-)![]()
)
Ja obicno postanem smrtni neprijateljsa onom koju odbijem...![]()