- Poruka
- 82.562
Kako bi se ponašao da ti na prvi dejt dođe sa svojim dvogodišnjim detetom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel u MAXI?išo bi da kupim bolbone
u bonbondžisku radnju ispod zelenjakajel u MAXI?
u bonbondžisku radnju ispod zelenjaka
Znači da joj gori pod nogama za seks! Odma dete ostaviš u igraonici i pravac iebodrom!Kako bi se ponašao da ti na prvi dejt dođe sa svojim dvogodišnjim detetom?
Луша код Босиљчића, прсте да полижеш.u bonbondžisku radnju ispod zelenjaka
ček , ček , šta da poližeпрсте да полижеш.
Ткако тко.ček , ček , šta da poliže
e to malo teže ide MitoNisam vas pitao da sad pod stare dane uvatite piletine (jer ko ima dvogodišnje dete?) nego se stavite u poziciju nekog od 25-35 godina
Не знам за тебе, али ја и сад лако направим двогодишње дијете за мање од 3 године.Nisam vas pitao da sad pod stare dane uvatite piletine (jer ko ima dvogodišnje dete?) nego se stavite u poziciju nekog od 25-35 godina
Ako ti se svidja,kakve veze ima.Ako tu ima neceg jaceg.Kako bi se ponašao da ti na prvi dejt dođe sa svojim dvogodišnjim detetom?
Ako ti se svidja,kakve veze ima.Ako tu ima neceg jaceg.
Svakako.
princip je uzmi ili ostavi
Узмеш дијете, а њу оставиш?
princip je uzmi ili ostavi
Или, још боље, није ХТЈЕЛА да га оставља којекоме.Nije imala kome da ga ostavi.
Možeš ti da ga napraviš, nego ko će da ga rodi?Не знам за тебе, али ја и сад лако направим двогодишње дијете за мање од 3 године.
Bogami sam ja na prvi dejt sa mojom drugom suprugom odveo sina od 7 god. Napustila me zena i ja sta cu ,barem da vidim kako reaguje na djecu, da ne gubim vrijeme bzv.Kako bi se ponašao da ti na prvi dejt dođe sa svojim dvogodišnjim detetom?