kako bi reagovale cure...?

montenegrin

Početnik
Poruka
45
Ja i moja cura zelimo da predlozimo nekim curama da nam se pridruze u nasim igrama u krevetu :oops:
Strah nas je reakcije(pomalo 8) ), pa smo htjeli da sprovedemo malu anketu ovdje...
Sta bi vi uradile da vam neko tako nesto predlozi?
Ok. Toliko od nas za sada...

tvoja devojka ima najbolju prijateljicu i njih dve pričaju više nego što ti možeš i da zamisliš.prema tome neka nju "nagovori" za početak. mogu ti reći da je to najlakše.posle toga idu ostale ali pazi nikada nemoj da imaš više od tri u krevetu.to ti je iz ličnog iskustva.dve su idealne a treća ponekad malo i zasmeta osim ako nema izražene lezbejske sklonosti pa na tebe ne obraća pažnju. takođe kada se upustiš u sve to očekuj da tvoja devojka jednog dana poželi pored tebe još jednog. i to će za nju biti super a veruj mi ako nisi pedr na njega ne obraćaj pažnju i sve će ispasti dobro.kada jednom počnete to posle ide samo i nema povratka. ko jednom proba dve teško se vraća na jednu.2&3

hazard:
meni ne biste ni predložili, pošto sam sva fina, pravi anđelak. Tako da pripazite kome predlažete, mene bi uvredili na primer
Bas htedoh ovo da kazem...
Dobro pazite kome to govorite. Ja bih se uvredila na tako nesto.
A ako bi se i desilo da mi neko to predlozi (iako je to nemoguce, jer takve osobe nemam medju svojim prijateljima)... Bolje da ne kazem kako bih reagovala. Verovatno bih prekinula svaki kontakt sa tim osobama.

Tri puta sam dobila takve ponude... Doduse, to je jako davno bilo...
Uglavnom, odbila sam jer me apsolutno nije privlacilo da im se pridruzim...
Nisam se ni najmanje uvrijedila...
Ipak su u pitanju bili ljudi s kojima sam se druzila, a u tim situacijama jednostavno ih je ponio trenutak... Dakle, vodili su ljubav u istoj prostoriji u kojoj sam bila...

Samo bih ljubazno rekla: "Ne, hvala." Kao sto odbijam bilo sta sto mi se nece: alkohol, cokoladu, kafu...
Ne bih se uvredila. Sto?! Njihovo je da pitaju (Ko pita ne skita), moje je da odbijem (Ponudjen ko pocascen), a oni da nastave da traze dalje (Kucaj otvorice ti se).

Snezna_kraljica:
hazard:
meni ne biste ni predložili, pošto sam sva fina, pravi anđelak. Tako da pripazite kome predlažete, mene bi uvredili na primer
Bas htedoh ovo da kazem...
Dobro pazite kome to govorite. Ja bih se uvredila na tako nesto.
A ako bi se i desilo da mi neko to predlozi (iako je to nemoguce, jer takve osobe nemam medju svojim prijateljima)... Bolje da ne kazem kako bih reagovala. Verovatno bih prekinula svaki kontakt sa tim osobama.
Izvini sto cu te mozda uvrediti.
Ali tvoja konstatacija je toliko detinja da je to neverovatno.
Dovoljno je da kazes da nisi zainteresovana i nastavis sve po starom.A to sto ti mislis da svi u tvom drustvu razmisljaju kao ti.To je samo tvvoja logika.Iznenadila bi se kada bi zavirela u misli drugih ljudi.

montenegrin:
Ja i moja cura zelimo da predlozimo nekim curama da nam se pridruze u nasim igrama u krevetu :oops:
Strah nas je reakcije(pomalo 8) ), pa smo htjeli da sprovedemo malu anketu ovdje...

Yeeeeeebo te, sta ti je Crnogorac !!! I TO ga mrzi da radi, pa trazi " odmijenu ", samo da se izvuce !!!

montenegrin:
Koliko vidim ti ćeš biti jedino muško? Što ne pozovete još koga tipa, bilo bi interesantnije.

lady me:
Imala sam takvu ponudu od prijatelja koje poznajem dugi niz godina... Slatko sam se ismejala i naravno - odbila. S obzirom da ih dugo poznajem i znam koliko su blesavi nije me iznenadila niti uvredila ta ponuda...
Isti slucaj sa mnom,samo sto ja nisam znala da li je sala ili misle ozbiljno...a kad abi mi nesto tako ponudili razmislila bih,mozda bih i pristala,sve zavisi...

Imao je moj momak takvih predloga. Priznajem, na pocetku mi je bilo malo freaky... Na kraju smo isprobali, s tim sto su bili njih dvojica, a ja sama. Neverovatno dobro!!!
Sto je najinteresantnije, posle toga smo se nas dvoje zblizili i zavoleli mnogo vise (momak i ja).
Verovatno cemo isprobati i drugu varijantu, najvaznije da vise ne postoji tabua izmedju nas. ali, ipak mislim da bih u toj ulozi volela da vidim neku nepoznatu devojku, a ne bas kako mi momak j... drugaricu.

montenegrin:

Sve zavisi od toga kome to predlozis! Npr. da predlozis meni, verovatno bih pristala, ako mi se oboje svidite naravno... :wink: Moj decko i ja pokusavamo da nadjemo devojku zainteresovanu za takve igrice, ali je to mnogo teze nego sto izgleda! Do sada smo ili nailazili sve na nekakve svetice i pokorne hriscanke, ili na direktna odbijanja sa elementima odvratnosti prema takvoj "boze moj, nemoralnoj" ponudi. Mada su neke i bile primljene na ideju, ali kada je doslo vreme za akciju-sve beze!
Sve zavisi od toga na kakvu cete ribu naleteti. Zelim vam puno srece u potrazi! :lol:

mackica ns:
Imao je moj momak takvih predloga. Priznajem, na pocetku mi je bilo malo freaky... Na kraju smo isprobali, s tim sto su bili njih dvojica, a ja sama. Neverovatno dobro!!!
Sto je najinteresantnije, posle toga smo se nas dvoje zblizili i zavoleli mnogo vise (momak i ja).
Verovatno cemo isprobati i drugu varijantu, najvaznije da vise ne postoji tabua izmedju nas. ali, ipak mislim da bih u toj ulozi volela da vidim neku nepoznatu devojku, a ne bas kako mi momak j... drugaricu.

Evo ti nas za tu drugu varijantu...
Ne poznajemo se, a ako ti se ne svidimo... MA,TO NEMA SANSE :)

Back