Kizanovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
Jos se nisu rodili!Mislim da će se ići sa dve liste. Ne toliko zbog ideoloških razloga, već zbog nesloge koja vlada.
Ko su nova lica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos se nisu rodili!Mislim da će se ići sa dve liste. Ne toliko zbog ideoloških razloga, već zbog nesloge koja vlada.
Ko su nova lica?
Једна листа. Да решимо главно питање. После ћемо да се делимо. Ако могу Вучић и Јелена Милић заједно може и опозиција
Ma da kako da neСтуденти траже да институције раде свој посао.
Студенти нису изразили жељу да се канддују на изборима као студентска листа и сл.
Шта како да не?Ma da kako da ne
A ko stoji i organizuje to
Te sto organizuju treba u kazamat.u evropi za organizovanje sto steti drzavi tretiraju gore nego teroriste.
organizuje ih onaj ko ima koristi logicnoШта како да не?
Не видим да студенти гањају политичку каријеру као студенти (тек неки од њих су чланови неких партија). Никакви студенти се неће кандидовати на изборима.
Ко? Видим да си баш упућен, па нам напиши.
У казамат ће они који су се бавили корупцијом и који су одговорни за злочин на железничкој станици.
Ćuta je više desno kao i Savo .Две листе.
Грађанска - Мариника, Ћута, еколози, зелени...
Национална - Нови ДСС, ПОКС, Двери, Народна, ДЈБ, Миле Лојпур, отпаци од Несторовића (она Јелена што је неки форумаши помињу може да добије, нпр. 35. место на листи).... Нестора не примати, а и његове другаре добро прочешљати.
Значи, не знаш ко их организује, само си из дупета извукао квазизакључак.organizuje ih onaj ko ima koristi logicno
A u kazamat normalno da treba da idu ti za korupciju ako ih navataju a oni sto su krivi za zeleznicu treba da se streljaju za primer a ne u zatvor da idu na odmor i posle izadju slobodni.i to da porodica mora da plati troskove streljanja ako hoce telo da preuzme.
Значи, не знаш ко их организује, само си из дупета извукао квазизакључак.
Нпр. они што су лагали да надстрешнцица није реконструисана?
И они што не дају да се истраже финансијски токови новца за реконструкцију?
interes interes i samo interes a budale koriste pravi igraci i trpaju ih kos tako da ako spadas u ovu drugu grupù djabe ti crtati.
Bas me briga ko ce od politicara u aps.samo nemojte da se bijete preko naroda nego licno.Интерес напредњака пропада. Неће дочекати Ђурђевдан на слободи.
Bas me briga ko ce od politicara u aps.samo nemojte da se bijete preko naroda nego licno.
A ovi ce onda onda Mungose.И прете да ће да шаљу Кобре на народ.
sve politicke su isto.dokle god postoje takvi zaludjenici koje isturaju napred oni ce da kupuju kvadrate i jezde svetom.interes svakog politicara je da dodje na vlast iz licne satisfakcije ili koristi.једино напредњаци шаљу батинаше на народ.
sve politicke su isto.dokle god postoje takvi zaludjenici koje isturaju napred oni ce da kupuju kvadrate i jezde svetom.interes svakog politicara je da dodje na vlast iz licne satisfakcije ili koristi.
Nisu svi isti ni u opoziciji nisu svi isti ali svi koji vode to su isti.bezizlazna situacija totalno.najbolje mi opet da se uvucem u kucicu kao puz.sve ludaci politicari i psihopate.Позната мана напредњака. "Сви су исти".
Па кад су сви исти, ништа страшно да променимо.
једино напредњаци шаљу батинаше на народ.
Позната мана напредњака. "Сви су исти".
Па кад су сви исти, ништа страшно да променимо.
Menjajte, pravila su poznata.
Sta ste se uhvatili za te demonstracije samo?jeli ima neki drugi nacin da se dodje do vlasti ili samo ovako?losi vam organizatori.meniajte ih
Nema. Demonstracije su znak da je dogorelo. Ko ima kost u grlu od njih, ni sam nije ročan. Ende.Sta ste se uhvatili za te demonstracije samo?jeli ima neki drugi nacin da se dodje do vlasti ili samo ovako?losi vam organizatori.meniajte ih
Ako ne mozete da se organizujete sta da se radi predajte se ne srljajte bezveze