Kako bi nasa djeca reagovala na nase eksualno ponasanje i shvatanje da znaju?

,,А јеси ме направио цмакањем маме у образ, ћале? Заљубљено си је гледао у очи и цитирао поезију у заносу љубави док јој стомак није нарастао? Ниси, него си је свакодневно етнузијастично бамбусао. Срам те било, јебачу ниједан, склањај ми се, не могу очима да те гледам!"
Uzaaaaaaas! Dostaaaaaa! Nemoj viseeeee!

Uzaaaaaaas! Dostaaaaaa! Nemoj viseeeee!
IMG_20230827_122234.jpg

Mnogo toga odrasli, koji su roditelji, pricaju ili rade jel vezano za seksualnost. Spominju se svakojaka prava na sopstveni izbor, slobodu, raznorazne kinky stvari, stosta, bla bla...

E sad, znamo svi da je majka nesto posebno kod ogromne vecine ljudi, majka je majka jbg prirodna stvar (osim u izuzetcima)

Dobro, seksualne slobode, sve to... Pravo svakoga na svoj zivot
Elem, a kako bi recimo djeca reagovala tinnejdzeri ili mladi narastaj od 18 20 25 ljeta cije su majke jos da kazemo mlade ispod 50 a da znaju da im roditelji recimo imali veliki broj seksualnih partnera, veza za sex, kres varijanti sa strancem u nedodjiji, sa cetri pet ebaca sa drustvenih mreza?
Ne do Bog da im neko od drustva zna za takvo ponasanje roditelja?
Kako bi reagovali vi da Vam u pitanju majka?
Ono kul mama pis brate kevo?
ili?
To ili je ono sto govori da opet moramo da vodimo racuna svojim ponasanjem i o djeci, da ne dobiju epitet "e to je sin il cerka one..."

Tada oni govori oz uvoda, o liberizaciji, modernosti, slobodi padaju u vodu zar ne....

Ili pak ostaje varijanta - cini to sve ali djete i drustvo oko njega da ne dozna po nikakvu cjenu!
hm, onda je to sto propagiramo da cinimo, nazivajuci zdrsvim slobodnim izborom samo mamtra i laz? jer to krijemo ko zmija noge u javnpsti tj blizoj sredini....
Da, pa....sta ce da se desi?

Meni deluje glupo da se deci priča o svom intimnom životu. Takođe mi deluje neprihvatljivo da dovodim u kuću tipove sa kojim bi se sexala a da nisu bitni za moj život. Znači, deca se drže po strani svega toga. U normalnoj gradskoj sredini gde živim nema šanse da neki ludak izvali kako im je mama ovo ili ono, svako gleda svoja posla i to nikoga ne zanima. Ne vidim problem i nije mi jasna tema.

Meni deluje glupo da se deci priča o svom intimnom životu. Takođe mi deluje neprihvatljivo da dovodim u kuću tipove sa kojim bi se sexala a da nisu bitni za moj život. Znači, deca se drže po strani svega toga. U normalnoj gradskoj sredini gde živim nema šanse da neki ludak izvali kako im je mama ovo ili ono, svako gleda svoja posla i to nikoga ne zanima. Ne vidim problem i nije mi jasna tema.

Problem postoji samo u glavama malogradjana i laznih moralista.

Back