Kako bi nas obukli..?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
358.065
Pitanje za Vas..Kako bi obukli svoju zenu ili devojku ili uopste ..zenu?.Kako bi voleli da se ona oblaci..mini,klasicno,izazovno,kombinovano,opustena varijanta,sportski, koje boje ..kakav ves..cipele na stiklicu, cizme. Znam da bi nas radije svlacili nego oblacili ali znate na sta mislim. Mozda samo mini suknjica, ili fin ves i cipele na stiklu ili cizme....onako stvarno a i u masti..

Ok..od situacije ..opisi kako u toj situaciji..hajde ne stidite se..
Jednom mi je rekao kada je dosao po mene..Voleo bih da si obukla onu crnu mini suknju i onaj kais..belu kosulju, crnu koznu kratku jaknu i cizme....Pogledala sam ga zbunjena.Zar ti se ovako ne svidja..Ma ne..ok je i ovako ali ono ti bas dobro stoji i svidja mi se..

Slazem se kucko potpuno sa tobom. I super je tema. Tako je i meni jedan momak jednom rekao da najvise voli kad obucem kratku suknju, belu kosulju i cizme sa visokim stiklama. Pogledaj kako je to slicno ovome sto si ti napisala?
Bas da vidimo sta oni kazu/ I zasto toliko vole te bele kosulje?:-)

Kako bi obukli svoju zenu ili devojku ili uopste ..zenu?.

Ovako :D

myimage3zy.jpg

Jasno je da svaki muskarac ima u svojoj glavi izgradjenu sliku zene kakvu bi zeleo..ne samo po izgledu i osobinama vec i po tome kako bi voleli da bude obucena..Upravo zato ima gomila muskih modnih kreatora za zene..i mislim da ukoliko budu hteli i bili iskreni imali dosta da kazu na ovu temu..u sta spada i sexi oblacenje..:wink:

ja se nocu isto uvek smrznem iako mi se nista ne dize,valjda kako se okrecem i prevrcem mnogo u snu pa nocu moram da skupljam pokrivace sa poda :?

nego bas me zanimaju odgovori a niko nista ne pise na temu :(

Evo, ja ću da priložim odgovor mog dečka:
Uska suknja do kolena sa šlicem pozadi, visoke tanke štikle i čarape sa "crtom". Gore nije važno, najbolje košulja,ali ne mora da bude bela. ;)
Ili kao casual varijanta - uske farmerke, visoke crne čizme i kratka kožna jakna (uopšte voli taj harley izgled).
Inače, baš voli da mi bira garderobu (ja sam duboko ubeđena da mu je u ranom detinjstvu sestra branila da prilazi njenim lutkama, pa otud ta fascinacija) ali moram priznati da je svaki komad bio pun pogodak. Da mi je neko pričao, ne bih verovala, ali ponekad bolje od mene prokljuvi šta će najbolje da mi stoji :shock: I eto paradoksa: jedina osoba kojoj bih poverila čak i cipele da mi kupi je muškog roda, a nije gej :lol:

Slazem se kucko potpuno sa tobom. I super je tema. Tako je i meni jedan momak jednom rekao da najvise voli kad obucem kratku suknju, belu kosulju i cizme sa visokim stiklama. Pogledaj kako je to slicno ovome sto si ti napisala?
Bas da vidimo sta oni kazu/ I zasto toliko vole te bele kosulje?:-)

Zato sto se nazire brus? Ili grudi?
Stigle zato sto je drzanje drugacije, noge duze a dupe zategnutije. Kratka suknja da se vide cele noge.... u prevodu - da ne mozes da trcis, da ti bude hladno i da se brzo umoris :lol:

Ti si bas romantican ali daj .vrati se u danasnjost..pa reci ..kako bi voleo .. koji ves..kakve boje..cipele na stiklicu ili ne i slicno..

Hmm... sta znam...
Zavisi ode svega...
Sto se tice nekog formalnog izgleda... to bi trebalo da bude nesto ne-napadno...
A ovako... sto se tice kreveta... razume se... crni ves na prvo mesto... :D

Pitanje za Vas..Kako bi obukli svoju zenu ili devojku ili uopste ..zenu?.Kako bi voleli da se ona oblaci..mini,klasicno,izazovno,kombinovano,opustena varijanta,sportski, koje boje ..kakav ves..cipele na stiklicu, cizme. Znam da bi nas radije svlacili nego oblacili ali znate na sta mislim. Mozda samo mini suknjica, ili fin ves i cipele na stiklu ili cizme....onako stvarno a i u masti..
Ovo je baš dobra tema.
Pazi kad nemam pojma šta moj dragi voli. U principu, ume da prokomentariše '' zašto ne bi obukla mini suknju?'', onda ja;''blam me je, muškarci napadno bulje'', on:''pa nek bulje'':shock:
Mislim, nije neko zakeralo kad je to u pitanju.E sad, nismo ni u vezi mogo dugo, tako da još uvek ispipavam teren.

A za bivšeg, s kojim provedoh godine, on je obozavao šta god, samo da je u crnoj boji. Što je bilo odlično, jer ja baš volim crnu boju .

Muškarci, javite se bre!!!!!

Back