- Poruka
- 232.103
Prvo i osnovno da bi postojao bilo kakav poredak jeste da Putin bude zaustavljen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijepo. Sve sa cvjetićima i kravama što seru zlato.Kako bi mogao da izgleda Najnoviji svetski poredak ?
Nije vam prošao plan o nuklearnom ratu pa sad pribegavate planu B - novom svetskom poretku.Шта ћеш када се то оствари?
Гандалфа на врх!Kako bi mogao da izgleda Najnoviji svetski poredak ?
Какакв план о нуклеарном рату?Nije vam prošao plan o nuklearnom ratu pa sad pribegavate planu B - novom svetskom poretku.
Onaj od juče, kad ste se veselili i kačili slike ''pečurki''.Какакв план о нуклеарном рату?
Ја се уоште нисам веселио, напротив, надао сам се да ће преовладати разум и да ће се кијевски нацисти и њихове газде уразумити!Onaj od juče, kad ste se veselili i kačili slike ''pečurki''.
Pa dobro, to važi za sve vas rusogooze, Tihija, dardu, dragona x... teško vas je sve pratitiЈа се уоште нисам веселио, напротив, надао сам се да ће преовладати разум и да ће се кијевски нацисти и њихове газде уразумити!
Сви ти људи су велики хуманисти и не верујем да би се радовали било чијем страдању! Они желе слом западног глобалистичког зла, чиме би дошла слобода целом свету, па и људима на западу. Обични Американци нису лоши људи,они су исто жртве терора глобализма и дубоке државе. Исто је и са Европљанима који не желе рат са Русијом већ мир и сарадњу. Зато и јачају европске патриотске партије попут Националног Фронта и АФД које су за мир и сарадњу са Русијом!Pa dobro, to važi za sve vas rusogooze, Tihija, dardu, dragona x... teško vas je sve pratiti![]()
Zato jer nam je tamo bolje.A vi Irsku?
Ne laži.Ја се уоште нисам веселио, напротив, надао сам се да ће преовладати разум и да ће се кијевски нацисти и њихове газде уразумити!
Дај се контролирај.Ne laži.
Ajde, pokaži tu silinu svojih postova u kojima si zagovarao da Rusi prestanu s okupacijom, uništavanjem i ubijanjem jer si protiv rata.Дај се контролирај.![]()
Руси ништа не окупирају,они ослобађају свој потлачени народ од нацистичке хунте. Они ослобађају и Украјинце од Зеленског окупатора и ратног злочинца. Украјинци не желе да ратују са Русима и они желе мир и сарадњу са Русијом. Диктатор Зеленски силом мобилише украјинске младиће да иду да гину за њега и његове нацисте!Ajde, pokaži tu silinu svojih postova u kojima si zagovarao da Rusi prestanu s okupacijom, uništavanjem i ubijanjem jer si protiv rata.
Ajmo opet, mirotvorče, pokaži tu silinu svojih postova gdje pozivaš Ruse da prestanu s ubijanjem i uništavanjem jer si protiv rata i za mir.Руси ништа не окупирају,они ослобађају свој потлачени народ од нацистичке хунте. Они ослобађају и Украјинце од Зеленског окупатора и ратног злочинца. Украјинци не желе да ратују са Русима и они желе мир и сарадњу са Русијом. Диктатор Зеленски силом мобилише украјинске младиће да иду да гину за њега и његове нацисте!
pa nisu preplivali sredozemlje rizikujući živote da bi stvarali društvo i sisteme od kojih su i pobegliRaspaće se kada se Arapi grupišu u svojim kvartovima po evropskim gradovima i kada krenu da terorišu zemlju koju su nastanili nezadovoljni tretmanom, jer ne žele da se prilagode društvu koje ih je primilo.
U Rusiji je porast podrške SVO od ukrajinskog upada u kursku oblast, a porašće još više ukrajinskim raketiranjem ruskih gradova raketama dugog dometa. Rusija polako postaje antizapadna despotska država nalik Iranu i S. Koreji.
Руси се бране. Да их укрронацисти не нападају и не убијају Руси не би уопште ратовали! Самоодбрана је морална, када немаш други опцију! Агресор мора бити заустављен!Ajmo opet, mirotvorče, pokaži tu silinu svojih postova gdje pozivaš Ruse da prestanu s ubijanjem i uništavanjem jer si protiv rata i za mir.
Pljuc.
Nešto si pobrkao opet. Rusija ratuje da bi nestali ukrajinski narod i država. Prema tome nacisti su u Rusiji.Ја се уоште нисам веселио, напротив, надао сам се да ће преовладати разум и да ће се кијевски нацисти и њихове газде уразумити!
Jbg u Americi za sada neće. Ja sam baš navijao, ali eto.Posto su muškarci sve uprskali žene će da vladaju
Излизана фраза. Руси ратују да заштите свој народ,али и све нормалне Украјинце.Nešto si pobrkao opet. Rusija ratuje da bi nestali ukrajinski narod i država. Prema tome nacisti su u Rusiji.
Ukrajinci su pre dve godine ušli u Rusiju? Ne, nego su Rusi ušli u Ukrajinu. prema tome jasno je da su oni agresori. Sve si pomešao.Руси се бране. Да их укрронацисти не нападају и не убијају Руси не би уопште ратовали! Самоодбрана је морална, када немаш други опцију! Агресор мора бити заустављен!
Tako je i Hitler pričao kako samo brani nemački narod u Čehoslovačkoj, pa u Poljskoj, pa ... posle ga je valjda mrzelo da smišlja glupe izgovore.Излизана фраза. Руси ратују да заштите свој народ,али и све нормалне Украјинце.
Истребљење народа чине они који забрањују језик,политичке партије, па на крају и Цркву тога народа. То све ради кијевски нацистички режим.