Kako alkohol utice na vas?

Pijem i to jako chesto.
Mnogo se lepo osecjam kada se napijem, a potrebna mi je uvek razlichita kolichina. Sve zavisi od drushtva, prilike i novca.
Znam da se kontrolishem. Kada se napijem, to nije zato shto ne umem da pijem, vecj zbog toga shto zhelim da se napijem.

Inache, kada sam pijana ili sam presrecjna (svi su mi lepi, samo se smejem...) ili isuvishe tuzhna (to je ugl kada pijem sama, zato shto sam tuzhna).
Do sada se nikada nisam tukla, niti sam pravila gluposti.

I LOVE ALCOHOL (melodija za I love r'n'r i divota :D )

Ne konzumiram alcohol cesto, ali ga konzumiram tu i tamo... Najcesce pivo ili tequilu... Ne napijem se svaki put kada pijem...ali sam se napio nekoliko puta i time se ne ponosim nesto...
Inace kada sam pijan nemam potrebu da to pokazem celom svetu sto znaci: ne blamiram se, NE BIJEM SE,niti svadjam, a lupetam samo slucajno... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Alkohol nikako ne utice na mene, jer ga ne pijem. A to je samo i iskljucivo moj stav i ne pijem prvenstveno zato sto nema fin ukus iako je dobio ime po arapskom al kohl - vrlo fin. Zasto da pijem nesto sto mi se ne svidja? A i trudim se da ne zatrpavam svoje telo toxinima na taj nacin.
8)

DevouredSoul:
Pijem i to jako chesto.
Mnogo se lepo osecjam kada se napijem, a potrebna mi je uvek razlichita kolichina. Sve zavisi od drushtva, prilike i novca.
Znam da se kontrolishem. Kada se napijem, to nije zato shto ne umem da pijem, vecj zbog toga shto zhelim da se napijem.

Inache, kada sam pijana ili sam presrecjna (svi su mi lepi, samo se smejem...) ili isuvishe tuzhna (to je ugl kada pijem sama, zato shto sam tuzhna).
Do sada se nikada nisam tukla, niti sam pravila gluposti.

I LOVE ALCOHOL (melodija za I love r'n'r i divota :D )
Ma sve moze ali pijano zensko je najgore,Zenska koja pije nije nikako nije dobro. 8)

Zaboravio sam da dodam da nikad se ne kacim sa ljudima i maksimalno sam pacifisticki nastrojen, a ako pocnem da trazim zeludac, neprestano se izvinjavam ljudima sto moraju da me trpe takvog, sto ih jos vise nadrka. (jer mi svaka druga rec "izvinite")

Alexandra9:
Jedino sto volim od alkoholnih pica je crno vino... he he... dobra devojcica... :lol: Ne znam... malo toga sam probala...
Napila se samo jednom, zato sto sam mislila da cu zaboraviti sta se desilo... ali bilo je samo jos gore...
i ja volim crno vino i pivo :D a nikad se nisam napila, moje ortakinje su tvrdile da sam bila pijana za Novu god. ali NISAM :lol: 8)

Alexandra9:
Jedino sto volim od alkoholnih pica je crno vino... he he... dobra devojcica... :lol: Ne znam... malo toga sam probala...
Napila se samo jednom, zato sto sam mislila da cu zaboraviti sta se desilo... ali bilo je samo jos gore...
i ja volim crno vino i pivo :D a nikad se nisam napila, moje ortakinje su tvrdile da sam bila pijana za Novu god. ali NISAM :lol: 8)

VODKADJUS
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!
Dovoljno je da mi je neko samo spomene, i oma se nalozim!
Mada izbegavam cesto da pijem!!!

Pijem samo u sledecim uslovima:
- Kad nemam ribu pa ocu nesto da smuvam
- Kad me neka riba ispali
- Svadbe, slave, rodjendani, i sva ostala veselja...
- Kad mi je dosadno da se malo razveselim
- Kad u diskoteci pocnem da se smaram
- Ponekad pred skolu da zaboravim na brige
- Nekad cisto radi reda :D

Back