Kako agresivnom mužu reći zbogom

mislim da ti je mnogo lakse da odlucis ako imas decu i ako ti je stalo do njih.covek ima verovatno ozbiljan problem sa sobom.pitaj svoje roditelje oni su ti sigurno najveci i najiskreniji prijatelji.a uostalom zar ti uopste treba neciji savet kada je tako nesto u pitanju

Mnogo je agrsije nad ženama koje su u braku,nije tako lako izaci iz toga ,vaš savet i neke smernice .HVALA :confused:

Ima agresija nad zenama i van braka, razlicite prirode od psiholoskih maltretiranja, preko ignorisanja do fizickih obracuna.
Kako izaci iz toga? E to zavisi da li ti je stalo do takve osobe, da li je volis pa ne zelis da prekines sa takvim nacinom zivota.
Dakle, odluka je na tebi.

evo...o mom slucaju hellen zna...bilo je odlazaka i dolazaka...njegovih naravno...sada je otisao zato sto sam mu ja rekla da ide...zapalio je pravo kod mojih roditelja...izjavio je kako ce me zubima zadaviti zato sto sam smogla snage i rekla mu da zelim razvod,da ga vise ne volim i da ne zelim da sam s njim...ne shvatam,sta ce kod mojih roditelja s tom pricom?da li je to normalan covek?

evo...o mom slucaju hellen zna...bilo je odlazaka i dolazaka...njegovih naravno...sada je otisao zato sto sam mu ja rekla da ide...zapalio je pravo kod mojih roditelja...izjavio je kako ce me zubima zadaviti zato sto sam smogla snage i rekla mu da zelim razvod,da ga vise ne volim i da ne zelim da sam s njim...ne shvatam,sta ce kod mojih roditelja s tom pricom?da li je to normalan covek?
Naravno da nije.Svaka cast!

Gdje normalan,znas i sama odgovor...

Back