sex u novogodisnjoj noci? Bolji ili gori nego za prethodni docek, ili je (daleko bilo)izostao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najteze je poceti, posle 2. i 3. put dodje spontano...za cetvrti vec treba malo sacekatikrvolok:Samo jednom,ops: , ali nije tu kraj !!!
inspirion:smor.Sava centar pun narkomana na junior jacku.
ej nisam ukapirala da je pitanje kakav je bio sex!pa izostao!haha ,kao i skoro cele prosle godine!hanibal77:meni bilo bezveze ...kao i obicno
hanibal77:pa izostao!haha ,kao i skoro cele prosle godine!
Gigo,ti si melem za dusu. :wink:gigule:a znate za pravilo da ako se sexate za doček izbaksuziraćete se i ništa cele naredne godine!!!!
Zato počneš u staroj a završiš u novoj..sveto pravilo koje uvek poštujem. :wink: 8)gigule:a znate za pravilo da ako se sexate za doček izbaksuziraćete se i ništa cele naredne godine!!!!
mmm, kako mi to nije palo na pamet0077:Zato počneš u staroj a završiš u novoj..sveto pravilo koje uvek poštujem. :wink: 8)gigule:a znate za pravilo da ako se sexate za doček izbaksuziraćete se i ništa cele naredne godine!!!!
jesi li se ti napajkio?DJ_MaRe:sex na novogodisnjoj noci? kakav sex na novogodisnjoj noci?![]()
gigule:a znate za pravilo da ako se sexate za doček izbaksuziraćete se i ništa cele naredne godine!!!!
veco, veco, sto si uhvatila malishu u shemu, pa ga sad zekisvecavestica:jesi li se ti napajkio?DJ_MaRe:sex na novogodisnjoj noci? kakav sex na novogodisnjoj noci?![]()
sex,znas sta je sex?
zar ti nisu rekli da to moze da se radi i U novogodisnjoj noci???
ma nisam,Gala.galathea:veco, veco, sto si uhvatila malishu u shemu, pa ga sad zekisvecavestica:jesi li se ti napajkio?DJ_MaRe:sex na novogodisnjoj noci? kakav sex na novogodisnjoj noci?![]()
sex,znas sta je sex?
zar ti nisu rekli da to moze da se radi i U novogodisnjoj noci???![]()
![]()
![]()
Kelis:gigule:a znate za pravilo da ako se sexate za doček izbaksuziraćete se i ništa cele naredne godine!!!!
Sada je meni jasan baksuz u 2004.-oj.
Ja za ovo nisam znala...
Sva sreca... prodje i ta 2004.-ta
Pu bre, ne ponovila se!![]()