carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Za Tiranu i Kisinjev.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....................glupo je sad prichati o bg ,ja ga se secam pre 91 i jedno od boljih i kulturnijih gradova u evropi ..............mada i sada za neke prestonice je tata mata .........
Al ja imam cetri reputacije.
samo neka dele.......................glupo je sad prichati o bg ,ja ga se secam pre 91 i jedno od boljih i kulturnijih gradova u evropi ..............mada i sada za neke prestonice je tata mata .........
Kao npr?![]()

....................glupo je sad prichati o bg ,ja ga se secam pre 91 i jedno od boljih i kulturnijih gradova u evropi ..............mada i sada za neke prestonice je tata mata .........

Za koje to prestonice, živ ti ja...?
...vim ja da se otvorilo pitanje beogradizacije i centralizacije...

......kao naprimer u bg mozesh u svakom delu grada da popijesh kafu u bilo kojem delu dana ,probaj to u londonu ,parizu ,belfastu,briselu,berlinu ,amsterdamu ,milanu .......................![]()
..Dokle god 70% prihoda koje ostvari moj grad idu u Bg, dotle neću voleti Bg...misim...gledaću s prezirom...pa sad...![]()
A, to merilo..
Prvo, Berlin je za Beograd grad snova. Danasnji Berlin je i vise nego super..
Amsterdam, Pariz nisu najsjajniji ali u odnosu na Beograd su i dalje gradovi..
Brisel, ne znam..
London je vise scary..
Belfast ne znam..
Milano je u industrijskoj zoni Italije. Tamo se zna samo za jedno..
Pricaj o juznom delu bolje..

Naravno, stranci kad se ovde uvale neće da odu, mislim na mlade naročito.
Problem je jedino bezvlašće i nesigurnost za finansijske transakcije..
nece da odu jee.. Moras ih terati da odu..
..........zadji u berlin sa turskom vecinom pa onda prichaj o mogucnosti da slobodno shetash ................
...............obozavam bg i zivim u njemu ,nikad nisam omalovazavao ljude koji zive u drugim gradovima ,chesto idem kod prijatelja po celoj srbiji i uvek tezim da se uklopim u njihov nachin zivota i zezanja........................nishta vishe i manje ne trazim od ljudi koji dodju u moj rodni grad .............
a što se doseljavaju u Bg...?
...e...što jedem govvna kad sam reko da neću više na ovoj temi...![]()
Pa pored svega ostalog sto nudi od desavanja, ne znam sto bih zalazio u turski deo jee..
Ja sam vidla na slici. Na slici ulepsaju , pa je ipak gnusna.. Ne mogu bas ni tvrditi za Tiranu, nisam bio....
Belfast ne znam..
:..

......kao naprimer u bg mozesh u svakom delu grada da popijesh kafu u bilo kojem delu dana ,probaj to u londonu ,parizu ,belfastu,briselu,berlinu ,amsterdamu ,milanu .......................![]()

Mozes i u Amsterdamu... Znam to iz iskustva...
A jel moze da se nadje negde kafa oko ponoci u Brace Jerkovic...![]()