Kakav odnos bi ste zeleli/gradili sa kojim forumasem?

tehduduk

Buduća legenda
Poruka
29.570
Mr Hard-om: filozofirala o uticaju ljisa na razvitak tela, i smanjenjima kriterijuma po pozitivnim aspektima :rumenko:
Ambasador: skijala i plivala, i ostalo po njegovom izboru, na svim svetskim destinacijama :flert:
Majki: isla na bajk ture
Karlitom: filozofirala o uticaju skorpija na forumase
marlon: begala iz cisto humanih razloga, da mu ne rikne trosna srcka
esh: uzela koji cas sa podforuma gde je aktivan
Julian: razmatrala umetnicke aspekte kozmetike na forum
Mr No: nisam jos sigurna :confused:
Microtalasni: svadjala se u drcnim trenutcima
divilac: cakutala satima
kojot: upijala svaku rec
pasivna gradnja: snasli bi smo se vec
nikoneko: razmenila kulinarske i svakodnevne kucne recepte

Poslednja izmena:

gost 186421

Elita
Poruka
16.871
ne znam da li znas za sta se nuts koristi? kad kazes nekome da je nuts...znaci da si mu rekao da je malo blesav,ili caknut...

images

Ја на ову чокаладу и нутсе мислех, ако сам нешто у преводу промашио .......... извинте, у сваком случају лепо је било док је трајало ...........z:)

gost 193200

Elita
Poruka
24.287
images

Ја на ову чокаладу и нутсе мислех, ако сам нешто у преводу промашио .......... извинте, у сваком случају лепо је било док је трајало ...........z:)

lol. znam,zato sam te i zezala. nista zlonamerno,sorry. bilo mi simpaticno kako si odreagovao...ah...ljubav na pomolu?

gost 186421

Elita
Poruka
16.871
lol. znam,zato sam te i zezala. nista zlonamerno,sorry. bilo mi simpaticno kako si odreagovao...ah...ljubav na pomolu?

Играла се деца бре ........ и онда кренули са тешке речи, знам ја и за та друга значења, ал јел она прва су била много лепша ............. не могу ја не тебе да се љутим немам што .........