kakav ocekujete rast bdp za ovu godinu?

Pa jedno par tona Coca-Ina da pretekne, koji tanker cigareta vise... Jedno dve nove najmodernije nove fabrike za preradu smole maka u Velikim Trnovcima, da se otvore nova radna mesta... I da se uposli jos dilera i kurira... Sve u svemu porast zaposlenosti za jedno 5%, i solidan prirast BDPa. :mrgreen:

_nobody_

Zabole me za BDP. Meni ni iz dzepa ni u dzep..... mada ako cemo bas precizno to i nije u potpunosti tacno jer meni ide iz dzepa jer AV puni budzet tako sto zavlaci ruke u dzepove gradjana preko poreza, akciza, itd....... sto je vise para u budzetu gradjani su sve siromasniji. prosta matematika. Tako drzavu vode samo anti-narodne grupacije. Prava drzava bi zaista nesto privredjivala narod bi imao dobre plate i velike fabrike bi punile budzet a motanje kablova nije ozbiljna privreda, to je smejurija, to ne moze da pokrene drzavu.....

na google se objavi rast bdp za ovu godinu tek sledece posle par meseci, a ovi drugi sajtovi nisu tako pouzdani. kraj godine se vec blizi pa cemo rezultate ovogodisnje sns vladavine saznati uskoro. sta vi ocekujete? koliki rast okvirno? hocemo li da probijemo tu marginu od 3%?

Rast će biti 4,2% - 4,4% zavisi sve o načinu i metodama obračunavanja.

Ovo je potvrdila Svetska banka, MMF, EBRD, EK, NBS ... na žalost svima onima koji mrzeći Gospodara mrze i Srbiju.

Više o tome sa linkovima imaš na mojoj temi: "2018. će biti godina RAZVOJA i NAPRETKA"!

Rast će biti 4,2% - 4,4% zavisi sve o načinu i metodama obračunavanja.

Ovo je potvrdila Svetska banka, MMF, EBRD, EK, NBS ... na žalost svima onima koji mrzeći Gospodara mrze i Srbiju.

Više o tome sa linkovima imaš na mojoj temi: "2018. će biti godina RAZVOJA i NAPRETKA"!

Таман да закрпите оно "блато од асфалта" на разноразним коридорима

Back