Kakav muskarac je zenama privlacniji?

bezimeni1

Primećen član
Poruka
849
90% мушкараца по овим мерилима нема никакве шансе код жена. Не знам само како се онда уопште венчавају они који живе по картонским насељима, људи који гладују у Африци.

Ја сам први за независан живот али у мом случају то укључује и независност од капиталистичког система, родитељи су најмање зло, који ће послодавац или станодавац бити близак као родитељи, неће нико, родитељи су и одговорни за то што уопште живиш.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
46.610
90% мушкараца по овим мерилима нема никакве шансе код жена. Не знам само како се онда уопште венчавају они који живе по картонским насељима, људи који гладују у Африци.

Ја сам први за независан живот али у мом случају то укључује и независност од капиталистичког система, родитељи су најмање зло, који ће послодавац или станодавац бити близак као родитељи, неће нико, родитељи су и одговорни за то што уопште живиш.
Pa zato sto zene imaju bioloski sat.

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
68.272
Зато што је тамо мала кућа приступачнија него велика кућа на Дедињу. А кућу је купио јер је боље живети самостално у својој кући него живети са родитељима, бити под киријом или бити под кредитом.
А како ће неко да живи у тој малој кући?

Нпр. како ће да се греје? На дрва? Је ли он некад ложио или мисли да се дрво убере као јабука? На струју? Не знам зашто се мисли да је живот на селу џабалеску. А како ће да купује хлеб, млеко, јаја, сирће и поврће? А месо? Први Лидл 30 километара далеко. Да неће да се бави пољопривредом, а цео живот живео у граду.

А где ће тамо у тој недођији да упозна девојку, због које је и купио гајбу у недођији?

Упознаће је у граду, па ће да је води на село на секс? Може и тако. Али онда, опет, мора да живи у граду.

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
68.272
Није ли вам ваљда привлачнији мушкарац који не сме да нормално оде у ВЦ само због већег страха од отказа? Јесте да живим са родитељима, али ја сам јуче на послу поставио једног човека тамо где му је место, који ме је, мислећи да не знам да нешто никако није мој опис посла, покушао да направи будалу од мене (искоришћавао је тако друге моје колеге а ја сам неколико пута раније свесно пристајао, као да учиним, али пуно је безобразан тај човек), могла је и туча да падне, и ето, ја смем да тако поставим границе на послу јер ми не зависи пуно живот од тога јер нисам пуно уплетен у капиталистички систем, и понео сам се баш као мушкарац иако сам овако стидан пред родитељима. Да сам подстанар или под кредитом морао бих да будем мањи од миша пред разноразнима.
Ово већ звучи врло проблематично.

Иако жене воле опасне момке, овакве ствари су red flag рибама. делује као неко ко није у стању да контролише своје поступке.

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
68.272
Зато што је тамо мала кућа приступачнија него велика кућа на Дедињу. А кућу је купио јер је боље живети самостално у својој кући него живети са родитељима, бити

Ако сам ја невин са 31, зашто сви други нису исто невини са 31? Нисам планирао да идем са 18 јер сам још ишао у школу, после тога ћу кренути и на факс који је у истом граду у којем и живим. Ни после нисам планирао да идем од куће јер нисам имао потенцијалне партнерке и друштво па да ми бескрајни секс и партијања буду мотиватори за осамостаљивање (тешко да било ко са 18 или 20 пуно другачије размишља), да сам тада имао друштво можда и бих.

Тако је. Увек постоји могућност да се некад пропадне и да се поново буде зависан од њих бар на неко време, што значи да се никад нема могућности за потпуну независност и слободно понашање.

Тако је све, али када не испуњаваш њихове услове или када ти је то понижавајуће, можда је боље посветити се нечему другом. Зашто би се неко трудио да буде привлачан женама (читај: уваљивао себе у друштвене проблеме јер је то њима сехи, и жртвовао се ни због чега) ако никад неће бити ни са ким, боље је онда опустити се, мање радити, имати више времена за себе. Ако се неком играју игрице и пије пиво по цео дан, слободно може, радио то неко или не радио биће самац, али бар ће живети слободно како жели, за разлику од новца то су нематеријалне благодети.

Шта се људи најебаше у животу, а живели код родитеља. Где се све јеб'ло, да не поверује човек.

Можда ти је боља идеја да ти лепо девојку позовеш на сок и кафу у своју породичну собу и будете пристојни и гледате филм. А ако већ морате да се сексате, купи ауто са удобним задњим седиштем, па се, за почетак, цепајте под ведрим небом (мада, мислим да ти родитељи не би замерили да је опалиш у соби).

Али теби је ненормално чак и да доведеш девојку у стан у коме живиш са родитељима, иако имаш своју собу и приватност. Велики је пролем твој начин размишљања. А нећеш да га мењаш.

Пишеш већ дуго како би одустао од жена и живео својим животом са мало рада и малом зарадом, уместо да се покренеш у свим правцима (и пословни, и да покренеш своје слободно време и да се покренеш са девојкама).

Оптерећен си тиме, дакле, треба ти девојка, а пишеш како си решио да ти не треба и да ћеш да идеш у недођију и нећеш радити осим минимално, колико ти треба да преживиш.

Умислио си да ти је гајба проблем што не крешеш, а, сигуран сам, да имаш нормалан стан, само за себе, опет не би никад ништа креснуо (док не промениш начин размишљања).

bezimeni1

Primećen član
Poruka
849
Упознаће је у граду, па ће да је води на село на секс? Може и тако. Али онда, опет, мора да живи у граду.
Једино та опција ми пада на памет..

Нпр. како ће да се греје? На дрва? Је ли он некад ложио или мисли да се дрво убере као јабука? На струју? Не знам зашто се мисли да је живот на селу џабалеску. А како ће да купује хлеб, млеко, јаја, сирће и поврће? А месо? Први Лидл 30 километара далеко. Да неће да се бави пољопривредом, а цео живот живео у граду.

А где ће тамо у тој недођији да упозна девојку, због које је и купио гајбу у недођији?
Најтеже је имати приходе, кад то имаш све је лако. И ту још је проблем наћи неког али можда би то могло у граду или преко интернета.

Али теби је ненормално чак и да доведеш девојку у стан у коме живиш са родитељима, иако имаш своју собу и приватност. Велики је пролем твој начин размишљања. А нећеш да га мењаш.
То ми је непремостив проблем, не бих могао ни друштво да доведем. Чак и да девојку не доводим кући исти проблем би ми био и да они уопште знају да сам негде са неком девојком, није то само због тога што живим са њима. Цео живот живим изоловано, нигде нисам излазио, и сад да почнем нешто ко зна шта би сад мислили, а и оно, знали би шта радимо. Нема уопште начина да се решим тог размишљања, то ми је једнако као када бих сад почео да се дрогирам и да морам да им то некако признам, баш исто тако. За њих је секс сигурно нешто што је на истом нивоу као и дрога, ма чак и саме емоције јер све асоцира и води ка томе, мислим да би алкохол и радије толерисали.

Једино би можда било мало лакше када би била нека другарица коју знам из школе или нека коју родитељи већ познају, можда чак и нека са посла јер тамо ионако највише времена таворим и ту ме они пуштају макар и трпео ко зна шта тамо, али нема ниједне такве потенцијалне девојке. Овако како бих им рекао да сам девојку упознао у кафани, на улици, на интернету чак, мислили би да сам се увалио у ко зна шта, да сам почео да се дрогирам, да сам добио сиду, тај фазон. Не смем ништа буквално и не знам шта да радим, сам покушај приче са родитељима у вези с оним стварима и с љубављу је исто као да сам то већ и урадио.

Пишеш већ дуго како би одустао од жена и живео својим животом са мало рада и малом зарадом, уместо да се покренеш у свим правцима (и пословни, и да покренеш своје слободно време и да се покренеш са девојкама).
Ако не радим немам пара а ако радим имам нешто пара али ме посао уништи за друге ствари..

Оптерећен си тиме, дакле, треба ти девојка, а пишеш како си решио да ти не треба и да ћеш да идеш у недођију и нећеш радити осим минимално, колико ти треба да преживиш.
Зато што сам усамљен и пуно ме привлаче девојке али видим да немам баш никакве шансе ни за шта до краја живота иако ми је јако хитно, па морам да научим како да уопште више не осећам привлачност ни према коме и да се не осећам усамљено, огромна борба између потреба и рација, морам хитно да гасим те незадовољене потребе иначе ме за коју годину нема.

Умислио си да ти је гајба проблем што не крешеш, а, сигуран сам, да имаш нормалан стан, само за себе, опет не би никад ништа креснуо (док не промениш начин размишљања).
Имао бих 100 пута више самопоуздања, пропустио сам већ једну баш сигурну прилику због тога (са њом сам се први пут пољубио и било је хемије), можда чак и неколико потенцијалних прилика, успео бих сигурно само кад би се појавила нека нова ретка прилика. Проблем би ми било ступање у комуникацију са девојкама јер уопште не знам да прилазим, али ретко су ми се дешавале неке потенцијалне прилике на интернету са којима би вероватно и било нешто јер се десило да су неколико пута пришле мени, мада можда никад више и не уђем у комуникацију ни са једном јер је то било јако ретко..