Kakav ljubavni/seksualno život maštaš

Da se viđamo redovno, recimo jednom ili dvaput nedeljno. Da ima svoj stan gde mogu da dođem i da se osećam kao da je home. Da zajedno putujemo, upoznajemo prijatelje, provodimo zajedno rođendane, praznike, idemo u spa. Da kad me zagrli osetim se sigurno i sklupčano i da me je željan. Da osećam mir pored njega, da ima temperament miran ali jak, da bude dominantan na meni važan način.

Sa druge strane, može i samo sex, ali tada nema grljenja, prespavljivanja, vezivanja, samo seksualna energija. Dobro i tad treba da mi se sviđa naš odnos, da se osećam poželjnom i lepom pored njega.

ljubavni je drugaciji, ne trazim ga u zeni. Barem ne u toj religiozno/tradicionalnoj/ezotericnoj formi.
Seksualni je: avantura, uzbudjenje,masta,podela seksualkne energije sa osobom sa kojom se uklapam u tome. Tada pucaju varnice.
Sad sta da kazem pred kraj zivota. Vrv ce biti- neke stvari su mogle bolje a za neke stvari hvala zivotu.
Gdje tražiš ljubavni? U prijateljima ili?

ken stabler favs GIF
Pretpostavila sam zanimanje
Potvrdio gugl lens he he

Pa jesi li kada šta snimao?

Uh, pa jedino mi žao što nisam ***** forumašicu. Ostalo sve je bilo ok, ne žalim se. Mogao bi roman da napišem kad bi imao smisla za to.
Pa što ne bi napisao??
Ajde napišiiii. Mene zanima! Čitala bih, obećanjem zvanično.

Evo, napišeš, to je najteži dio, a poslije to neko prepravi. Ili ne, danas piše svako, pa i niko, a ti si bar ovdje neko 🙃

Back