Kakav krevet za seks treba kupiti ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
377.412
Po vama kakav bi to krevet trebao da bude, za vaše seksualne vratolomije ? :lol:
Veliki sa specijalnim navlakama protiv flekanja, sa ogledalom iznad,sa baldahinom,sa duplim dušecima, vodeni krevet,
sa grejačima, cvrst krevet sa stabilnim nogama da ne škripi, da nema ograde....više mi ništa ne pada na pamet :lol:
Ili jednostavan solidan bračni krevet za dvoje ?

Po vama kakav bi to krevet trebao da bude, za vaše seksualne vratolomije ? :lol:
Veliki sa specijalnim navlakama protiv flekanja, sa ogledalom iznad,sa baldahinom,sa duplim dušecima, vodeni krevet,
sa grejačima, cvrst krevet sa stabilnim nogama da ne škripi, da nema ograde....više mi ništa ne pada na pamet :lol:
Ili jednostavan solidan bračni krevet za dvoje ?
Za Seks samo dobra alatkica medju noge i ona da zeli..I Pecinski ljudi se seksali pa svetski natalitet bio u rastu a ne kao sad jos ugovor sa sudsku overu fali pre seksa.
Gde te dohvati tu te cepa!!! I na patosu,uz stepenice , na stolu i na kaucu i fotelji ..skripelo ne skripelo ko jos pa to obraca paznju dok vam je lepo..
Izv al ja ne raspolazem tim podacima o specijalnom krevetu za gurnuti ga :)

hoteli imaju takve krevete
ovako nešto
1742903806810.png

Za Seks samo dobra alatkica medju noge i ona da zeli..I Pecinski ljudi se seksali pa svetski natalitet bio u rastu a ne kao sad jos ugovor sa sudsku overu fali pre seksa.
Gde te dohvati tu te cepa!!! I na patosu,uz stepenice , na stolu i na kaucu i fotelji ..skripelo ne skripelo ko jos pa to obraca paznju dok vam je lepo..
Izv al ja ne raspolazem tim podacima o specijalnom krevetu za gurnuti ga :)
pecinski ljudi su koristili ono što su imali pecinu, kameni pod, zemlju kao podlogu
.danas se mnogo toga promenilo osim dobre alatke..to je uslov svih uslova :lol:

Back