Vampiricaa
Početnik
- Poruka
- 7
Pa kako si mogao tako ne uredan da je gledas,mogao si i da pridjes.Ako je ikada opet sretnes ti namesti kosu i pridji joj.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zorab, zbunjujes momka... U tvrdnji iznad, prikazujes nepostojanje sudbine, tj. objasnjavas je kao sled uzrok -> posledica, na koji uticemo svojom voljom i u zavisnosti od delanja mozemo da je kreiramo. A zatim govoris:zorab:Pokazala je da je u vlasti zakona fizike (ono o kretanju tela, inerciji itd...) pa ako postujes iste... mozda...nekada... nesto... bude....negde....
...Sto kod Ace moze dovesti do toga, da pomisli da nista ne zavisi od njega. Sve je vec reseno... ako mu je sudjeno, devojka ce se sagnuti, nezno ga poljubiti u obraz i prosaputati: "Zelim te samo za sebe, mangupe moj razbaruseni."zorab:Ne brini previse, Vrhovni Scenarista je i onako sve vec uredio.
majcheki:Aco, moolim te reci mi kojim se prevozom voziš![]()
Postoji samo jedno mesto za koje je mogla da se uhvati,a ti kao ne znas,a?AcaBg82:Danas sam u polu praznom autobusu gledao devojku, stajala je negde blizu vrata ja sam sedeo. Bilo je vidno da je gledam i da mi se svidja.Neki ljudi su krenuli da izlaze a ona se uputila prema unutrasnjosti autobusa. I to polu praznog.Bilo je jos 100 mesta gde je mogla da se uhvati.
Uhvatila se ladno za drsku na mom sedistu. Znate kad sednete u autobusu pa naslon ispred vas ima drsku. Jednu ruku je stavila tu tako da sam mogao da vidim njenu saku , mogao sam i da je uvatim za ruku da sam hteo.
Sta ovo znaci kad devojka uradi???
Kad Hulijan primeti....Julian_Duranona:Kada polu_prazan autobus za tebe postane do pola pun, umesto odgovora na pitanje dobices prelepu devojku na dar.
Prati tragove, posmatraj ptice... Da li se oglasila neka zver? Sve ima svoje znacenje i nista nije kao sto izgleda...
Mudre reci zborim...
Alo gade mali!banegad2004:vestica je zlostavljala acinu sipku
stegla je desnicom
ne pusta sve do okretnice
a aca bi da izadje ali ne sme da je zamoli da se pomeri
vozio se tako do besvesti
AcaBg82:Danas sam u polu praznom autobusu gledao devojku, stajala je negde blizu vrata ja sam sedeo. Bilo je vidno da je gledam i da mi se svidja.Neki ljudi su krenuli da izlaze a ona se uputila prema unutrasnjosti autobusa. I to polu praznog. Bilo je jos 100 mesta gde je mogla da se uhvati.
Uhvatila se ladno za drsku na mom sedistu. Znate kad sednete u autobusu pa naslon ispred vas ima drsku. Jednu ruku je stavila tu tako da sam mogao da vidim njenu saku , mogao sam i da je uvatim za ruku da sam hteo.
Sta ovo znaci kad devojka uradi???
aha! uhvacen si u laziAcaBg82:Zato sto sam bio toliko umoran da su mi se oci sklapale. A i nisam bio siguran da mogu da se svidim nekoj u takvom stanju. Posle 7 sati ucenja i 2 sata teretane , sa ocima koje sam jedva drzao otvorene i cupavom frizurom posto sam se u teretani istusirao ali nemogu da se ocesljam.
Ako se vraćam kući basom - umorna sam i nervozna zbog toga što se vraćam kući basom.
Skrenem misli i razmišljam o tome šta bih trebala da uradim kad stignem.
Dešava se da se zagledam u neku osobu - ne zato što mi se sviđa nego zato što se slučajno tako potrefilo.
Onda gomila ljudi krene da izlazi baš na vrata koja su mi bliža i ja naravno, krenem ka pola praznoj strani kako bi izbegla bockanje baba laktovima i blagu paniku ljudi da slučajno ne ostanu u basu onda kad treba da siđu.
Nikad mi se nije svideo neko iz autobusa.
Nisam nikad obratila dovoljno pažnje na ljude unutra.
AcaBg82:Zato sto sam bio toliko umoran da su mi se oci sklapale. A i nisam bio siguran da mogu da se svidim nekoj u takvom stanju. Posle 7 sati ucenja i 2 sata teretane , sa ocima koje sam jedva drzao otvorene i cupavom frizurom posto sam se u teretani istusirao ali nemogu da se ocesljam.