kakav je znak htela da mi da?

zorab:
Pokazala je da je u vlasti zakona fizike (ono o kretanju tela, inerciji itd...) pa ako postujes iste... mozda...nekada... nesto... bude....negde....
Zorab, zbunjujes momka... U tvrdnji iznad, prikazujes nepostojanje sudbine, tj. objasnjavas je kao sled uzrok -> posledica, na koji uticemo svojom voljom i u zavisnosti od delanja mozemo da je kreiramo. A zatim govoris:
zorab:
Ne brini previse, Vrhovni Scenarista je i onako sve vec uredio.
...Sto kod Ace moze dovesti do toga, da pomisli da nista ne zavisi od njega. Sve je vec reseno... ako mu je sudjeno, devojka ce se sagnuti, nezno ga poljubiti u obraz i prosaputati: "Zelim te samo za sebe, mangupe moj razbaruseni."

Mislim da bi trebalo ozbiljnije prici ovom problemu, da mu se slicna stvar ne bi ponovo desila.

Dobro je rekao Antirivac... trebalo je da ustaneš, a ne da gledaš u njenu ruku..
Nego, dok sam bio još poletarac, išao sam kod drugara na NBG i u šesnaji video jednu prelepu devojčicu. I ona je mene gledala, malo smo se smeškali jedno drugome, dok ja nisam u jednom trenutku umesto "Izlaziš na sledećoj?" rekao "Izlaziš večeras?", tu je ona počela da se smeje, i tako smo započeli priču. Pola busa mi se smejalo, to mi je rekla nedelju dana kasnije :))

O, portret umetnika kao mladog psa..

AcaBg82:
Danas sam u polu praznom autobusu gledao devojku, stajala je negde blizu vrata ja sam sedeo. Bilo je vidno da je gledam i da mi se svidja.Neki ljudi su krenuli da izlaze a ona se uputila prema unutrasnjosti autobusa. I to polu praznog.Bilo je jos 100 mesta gde je mogla da se uhvati.

Uhvatila se ladno za drsku na mom sedistu. Znate kad sednete u autobusu pa naslon ispred vas ima drsku. Jednu ruku je stavila tu tako da sam mogao da vidim njenu saku , mogao sam i da je uvatim za ruku da sam hteo.

Sta ovo znaci kad devojka uradi???
Postoji samo jedno mesto za koje je mogla da se uhvati,a ti kao ne znas,a?
Cemu sluzi ta drska ispred?
Jel bi ti njena shaka bila potaman?Nema veliku shaku?
Mogao si ti nju da uhvatis i za jos ponesto...da si hteo...
Iskreno,pojma nemam sta je ona htela sa ovako erotskim i zavodnickim nastupom u polupraznom busu.U svakom slucaju sledeci put promeni bus.Idi tramvajem.
:lol: :lol:

AcaBg82:
Danas sam u polu praznom autobusu gledao devojku, stajala je negde blizu vrata ja sam sedeo. Bilo je vidno da je gledam i da mi se svidja.Neki ljudi su krenuli da izlaze a ona se uputila prema unutrasnjosti autobusa. I to polu praznog. Bilo je jos 100 mesta gde je mogla da se uhvati.

Uhvatila se ladno za drsku na mom sedistu. Znate kad sednete u autobusu pa naslon ispred vas ima drsku. Jednu ruku je stavila tu tako da sam mogao da vidim njenu saku , mogao sam i da je uvatim za ruku da sam hteo.

Sta ovo znaci kad devojka uradi???

...i on na kraju svršiše...ostade prazno mesto u autobusu br. 342, sa jednom flekom na sedištu, koja je označavala početak i kraj jedne velike ljubavi, na relaciji A-B :lol: :roll: ;)

AcaBg82:
Zato sto sam bio toliko umoran da su mi se oci sklapale. A i nisam bio siguran da mogu da se svidim nekoj u takvom stanju. Posle 7 sati ucenja i 2 sata teretane , sa ocima koje sam jedva drzao otvorene i cupavom frizurom posto sam se u teretani istusirao ali nemogu da se ocesljam.
aha! uhvacen si u lazi:lol: bio umoran kad je prisla i nije video na oci! a ovamo gledao ko neka sovuljaga da je i ona to primetila! sta si dalekovido-kratkovid?
salim se ja loma.sada stvarno vise nema veze sta to moze da znaci, kad si je propustio.

Ako se vraćam kući basom - umorna sam i nervozna zbog toga što se vraćam kući basom.
Skrenem misli i razmišljam o tome šta bih trebala da uradim kad stignem.
Dešava se da se zagledam u neku osobu - ne zato što mi se sviđa nego zato što se slučajno tako potrefilo.
Onda gomila ljudi krene da izlazi baš na vrata koja su mi bliža i ja naravno, krenem ka pola praznoj strani kako bi izbegla bockanje baba laktovima i blagu paniku ljudi da slučajno ne ostanu u basu onda kad treba da siđu.
Nikad mi se nije svideo neko iz autobusa.
Nisam nikad obratila dovoljno pažnje na ljude unutra.

uopste ne mora da znaci bas nista to sto se uhvatila bas za tu drsku.
mada ko zna.....
ima nas raznih

Kako ne znaci nista??? Ona je ustvari zelela da te upozori da na sledecoj stanici ulazi kontrola. Kao sto vozaci ablenduju kada je u blizini radar, tako i devojke hvatajuci se za drsku u autobusu signaliziraju da je kontrola blizu...sta niste znali???

ma ona je ustvari visela da si ti napaljen i da opasno emitujes toplotu (sto bi rekli furuna :lol: lol: koja glupa rec) a kako je napolju hladno dosla malo da se zagreje u tvom delu autobusa :D

btw,danas se vozim tramvajem i spremam se da izadjem ne sledecoj stanici i neki cika stoji na stepenicama ispred mene i okrene se i pogleda me prvo u facu,pa u cipele :roll: i na kraju u sake :D a ja krenula da se smejem ko nenormalna...aco da to nisi mozda bio ti? :lol: eto blamiram se po autobusima zbog tvojih postova :lol: :roll:

Back