S
Slatka90
Gost
Kako zamisljate svoj zivot u buducnosti sa koliko dece u kakvoj kuci kako ce izgledati vas partner iz snova pricajte tu sam da vas saslusam a sto se mene tice nadam se da cu biti burzujka na kvadrat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ernesto_Che:13 ili 14,a?![]()
Jelena _Becej:Zar nije cool?[/u]
The Last Unicorn:Pa nisam bas razmisljala o tome da budem iskrena...pomalo me plasi ono sto ce mi se desiti u buducnosti![]()
Za razliku od mene moja drugarica je vec sve do detalja isplanirala:
SA KOLIKO GOD. CE DA SE UDA,
ZA KOGA CE DA SE UDA,
SA KOLIKO GODINA CE DA RODI DECU I
KOLIKO CE IH BITI(TROJE),
GDE CE ZIVETI(NEKO EGZOTICNO MESTO),
GDE CE JE MUZ VODITI NA PRVI MEDENI MESEC,
DRUGI,
TRECI,
CETVRTI.......
ZAKLJUCAK:MORACE BOGATO DA SE UDA!![]()
ja cu uvek biti tuAlexandra9:... potrebna je samo osoba koja ce me razumeti i voleti... Ne treba mi ni bogatstvo, ni nikakve specijalne zelje...
i na kraju... the future belongs to those who have faith in it...
... tako da za mene buducnost ni ne postoji, zasto onda razmisljati o tome?... 8) ebiga...
infidel:ja cu uvek biti tuAlexandra9:... potrebna je samo osoba koja ce me razumeti i voleti... Ne treba mi ni bogatstvo, ni nikakve specijalne zelje...
... tako da za mene buducnost ni ne postoji, zasto onda razmisljati o tome?... 8) ebiga...![]()
sto kolegaKeeper:infidel:ja cu uvek biti tuAlexandra9:... potrebna je samo osoba koja ce me razumeti i voleti... Ne treba mi ni bogatstvo, ni nikakve specijalne zelje...
... tako da za mene buducnost ni ne postoji, zasto onda razmisljati o tome?... 8) ebiga...![]()
alexandra, sad morash da se crvenish.
evo ovako
ops:
ops:
ops:
tj. josh vishe ...... kao u onoj tvojoj za dan zaljubljenih8)
Keeper:infidel:ja cu uvek biti tuAlexandra9:... potrebna je samo osoba koja ce me razumeti i voleti... Ne treba mi ni bogatstvo, ni nikakve specijalne zelje...
evo ovako
ops:
ops:
ops:
Alexandra9:Kako je uspela da isplanira za koga ce se udati?...![]()
heheheAlexandra9:Keeper:infidel:ja cu uvek biti tuAlexandra9:... potrebna je samo osoba koja ce me razumeti i voleti... Ne treba mi ni bogatstvo, ni nikakve specijalne zelje...
evo ovako
ops:
ops:
ops:
A sto?![]()
![]()
infidel:ja cu uvek biti tuAlexandra9:... potrebna je samo osoba koja ce me razumeti i voleti... Ne treba mi ni bogatstvo, ni nikakve specijalne zelje...
Cetvoro dece i kuca na sprat i gotovoSlatka90:Kako zamisljate svoj zivot u buducnosti sa koliko dece u kakvoj kuci kako ce izgledati vas partner iz snova pricajte tu sam da vas saslusam a sto se mene tice nadam se da cu biti burzujka na kvadrat![]()
![]()
![]()