Сад се сетио домаће серије Приче из радионице кад је онај деда улазио у ауто у кућним папучама. 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma gde može tako hladno da se posmatra. Automobil je kod nad član porodice bukvalno.Hrpa lima kojeg treba odrzavat i vozi me od tocke A do tocke B. Bez emocija, emocije ostavljam za ljude.
Toliko emocija nisam vidio i procitao ni u jednom romanticnom filmuMoj je prvi auto bio Lada Riva bela kafa boja limuzina.Bože koliko sam ja bio srećan sa njom.Koliko sam je pazio.Koliko sam bio.Bio sam mlad.Posle.Posle mi je bilo svejedno.I za mnogo mnogo bolje automobile.Ništa mi ne znače.Voleo bih da još jednom vidim tu Ladu.Da dodirnem taj braon korodirani lim.
A zašto je robovanje ako neko uživa u tome?stav je kao i prema svakoj drugoj masini koju koristim
zalim budale koje robuju masinama
samo ti uzivaj <3A što je robovanje ako neko uživa u tome?
Pa normalno sigurno neću tebe da pitam za dozvolu.samo ti uzivaj <3
pa ne znam sto me citiras <3Pa normalno sigurno neću tebe da pitam za dozvolu.
Ja cu ti rec. Digao se na lijevu nogu pa onda trazi nekogpa ne znam sto me citiras <3
Nije mi jasan tvoj stav pa zbog toga.pa ne znam sto me citiras <3
izvini ali ja volim devojkeJa cu ti rec. Digao se na lijevu nogu pa onda trazi nekog![]()
Ne baš sam raspoložan jutros i vedrog duha.Ja cu ti rec. Digao se na lijevu nogu pa onda trazi nekog![]()
Наравно. Птица кад укаки ауто не могу да мирно посматрам и игноришем.Ma gde može tako hladno da se posmatra. Automobil je kod nad član porodice bukvalno.
Ja kad ga ja ili neko drugi ogrebe isto ne mogu da ignorišem.Наравно. Птица кад укаки ауто не могу да мирно посматрам и игноришем.![]()
Kupujes li mu poklone za rodendan i organiziras mu sprovod kada umre (zariba, totalka etc.)Ma gde može tako hladno da se posmatra. Automobil je kod nad član porodice bukvalno.
Ne brini se ako se zelim izjasniti ja se izjasnjavam jasno i glasno. Ne smatram se nekim slinvcem koji se skriva iza monitora.Ne baš sam raspoložan jutros i vedrog duha.
Ako je to bilo aludiranje da sam derpe moram te onda razočarati.
Ne toliko, ali volim da ga izglancam u svojoj avliji.Kupujes li mu poklone za rodendan i organiziras mu sprovod kada umre (zariba, totalka etc.)
Svako ima nešto ga privlači. Ja recimo ne volim da pecam, ali to ne znači da smatram da su ljudi koji pecaju zaludni ljudi.Pitam se kamo ide ovaj svijet. Zivotinje su postale bitnije od ljudi, limeni ljubimci su kao clanovi porodice. Nije i cudo sta imam paletu F-a kada se ne snalazim u ovom svijetu.
Jok cu da robujem ljudima.stav je kao i prema svakoj drugoj masini koju koristim
zalim budale koje robuju masinama
robuj cemu ocesJok cu da robujem ljudima.
Nisam znao da si dilerrobuj cemu oces
mozes i heroinu ako zelis
iz prilozenog se vidi da ti u stvari nista i ne znasNisam znao da si diler
hvala na ponudi ali ne hvala.
Pomoćno sokoćalo za čije održavanje nikada nemam volju, vrijeme i živce.