Kakav je vaš stav prema autu?

Moj je prvi auto bio Lada Riva bela kafa boja limuzina.Bože koliko sam ja bio srećan sa njom.Koliko sam je pazio.Koliko sam bio.Bio sam mlad.Posle.Posle mi je bilo svejedno.I za mnogo mnogo bolje automobile.Ništa mi ne znače.Voleo bih da još jednom vidim tu Ladu.Da dodirnem taj braon korodirani lim.
Toliko emocija nisam vidio i procitao ni u jednom romanticnom filmu :rotf:

Ma gde može tako hladno da se posmatra. Automobil je kod nad član porodice bukvalno.
Kupujes li mu poklone za rodendan i organiziras mu sprovod kada umre (zariba, totalka etc.)

Ne baš sam raspoložan jutros i vedrog duha.

Ako je to bilo aludiranje da sam derpe moram te onda razočarati.
Ne brini se ako se zelim izjasniti ja se izjasnjavam jasno i glasno. Ne smatram se nekim slinvcem koji se skriva iza monitora.

Pitam se kamo ide ovaj svijet. Zivotinje su postale bitnije od ljudi, limeni ljubimci su kao clanovi porodice. Nije i cudo sta imam paletu F-a kada se ne snalazim u ovom svijetu.

Poslednja izmena:
Kupujes li mu poklone za rodendan i organiziras mu sprovod kada umre (zariba, totalka etc.)
Ne toliko, ali volim da ga izglancam u svojoj avliji.
Pitam se kamo ide ovaj svijet. Zivotinje su postale bitnije od ljudi, limeni ljubimci su kao clanovi porodice. Nije i cudo sta imam paletu F-a kada se ne snalazim u ovom svijetu.
Svako ima nešto ga privlači. Ja recimo ne volim da pecam, ali to ne znači da smatram da su ljudi koji pecaju zaludni ljudi.

Back