- Poruka
- 29.953
@Ganfajter promašio si temu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Заправо није@Ganfajter promašio si temu
njemci vole svoja auta , recimo sjecam se kao djete su se svi iskupljali nedeljom u bijelim charapama i sandalama i glancali svoja auta
dan danas oni vole svoje auto , paze ga i odrzhavaju inspiciraju dsa nema negde sitna ogrebotina, kad parkiraju onda tako da zauzmu jedan i po parkinga
francuzi opet u svojim autima vide sredstvo koje ih preveze od tacke a do b, nisu neshto vezani za svoj auto ogrebotina, gore dolje nije strashno sve dok vozi
kakav je vas stav prema vasem autu?
Znaci ova logika:Аутомобил је превозно средство од тачке А до тачке Б.
Znaci ne zanima me sta ti mislis.Znaci ova logika:
Slika je samo ofarbano platno koje stoji na zidu, nije vazno kakva je.
Odeca je samo presovani pamuk koji stavim na sebe da mi ne bude hladno, nije vazan dizajn.
Parfem je sam hemikalija da ne smrdim ko tvor, nije bitno kako mirise.
Hrana je samo skup hranljivih sastojaka koja sluzi da se celije u organizmu nahrane, nije bitan ukus.
Pa ako ne volis automobile i mislis da su kanturine koje samo sluze da te prebace s jednog mesta na drugo, ne znam sto uopste trosis energiju i kalorije da otkucas tu glupu poruku na tastaturi i kvaris vid dok je procitas, pali onda negde drugde, bavi se necim sto te zanima....Znaci ne zanima me sta ti mislis.
Znaci tema je i za ljuboitelje automobila i za one koji to nisu.
Znaci ciao.
Neces se ti leba najesti od svadje.Pa ako ne volis automobile i mislis da su kanturine koje samo sluze da te prebace s jednog mesta na drugo, ne znam sto uopste trosis energiju i kalorije da otkucas tu glupu poruku na tastaturi i kvaris vid dok je procitas, pali onda negde drugde, bavi se necim sto te zanima....
Moj je prvi auto bio Lada Riva bela kafa boja limuzina.Bože koliko sam ja bio srećan sa njom.Koliko sam je pazio.Koliko sam bio.Bio sam mlad.Posle.Posle mi je bilo svejedno.I za mnogo mnogo bolje automobile.Ništa mi ne znače.Voleo bih da još jednom vidim tu Ladu.
Znaš kako kažu, pobego sa sela ali selo iz njega nikada.Ali ozbiljno, ja kad sam se doselio ovde
Malkice si se zahebao, po običaju.Znaš kako kažu, pobego sa sela ali selo iz njega nikada.
Prijevozno sredstvo koje sluzi da me prebaci od tocke A do tocke B.
Ovaj svoj mislim voziti dok se ne raspadne.
Da na eurojackpotu dobijem 30 milijuna eura, pazljivo bi se odlucio za neki Porsche.
Da sam milijarder, kupio bi si dobro ocuvani Mustang Boss 429 (nisam John Wick obozavatelj) ili bi platio Mercedesu izradu perfektne 300 SL kopije.
Ukratko, prije bi ulozio u neku lijepu kucu u zapadnoj Montani, auto je odi mi, dodji mi, jedna od zadnjih rupa na svirali.