Kakav je vaš stav prema autu?

Средство за превоз, никако статусни симбол.
И да имам не знам колико новца, не бих поседовала скупљи од одређене, за мој појам разумне вредности за ту сврху. Искрено, шепурење због кола ми је некако неумесно и просто.
Ауто треба да ти олакша живот и уштеди време, да мање зависиш од других, а не да ти буде трошак и нервоза.
Јадан мој аутић :mrgreen::heart:

njemci vole svoja auta , recimo sjecam se kao djete su se svi iskupljali nedeljom u bijelim charapama i sandalama i glancali svoja auta
dan danas oni vole svoje auto , paze ga i odrzhavaju inspiciraju dsa nema negde sitna ogrebotina, kad parkiraju onda tako da zauzmu jedan i po parkinga

francuzi opet u svojim autima vide sredstvo koje ih preveze od tacke a do b, nisu neshto vezani za svoj auto ogrebotina, gore dolje nije strashno sve dok vozi

kakav je vas stav prema vasem autu?

Kanta koja treba da me odveze od tacke A do tacke B a da se ne pokvari, da mi bude udobno, toplo, suvo, da ne pravi mnogo buke, da mogu da lepi slusam muziku dok vozim, i da mi nije tesno.

Dakle, kanta koja sluzi mene, a ne ja nju 😊

pre nedelju dana kupio sam BMW x3 iz 2019 godine .. s predjenih manje od 100 000..nisam ga zadrzao ni nedelju dana a vec ga scapila kcer..ona i moj zet bas i ne odrzavaju vozila niti ih lickaju i peru..Meni dali seat Alteu..evo drugi dan vec je ko nova a stara je 10 godina..volim sva svoja vozila..volim da se prcim njima iako govorim da mi trebaji za od tacke i td..

Аутомобил је превозно средство од тачке А до тачке Б.
Znaci ova logika:
Slika je samo ofarbano platno koje stoji na zidu, nije vazno kakva je.
Odeca je samo presovani pamuk koji stavim na sebe da mi ne bude hladno, nije vazan dizajn.
Parfem je sam hemikalija da ne smrdim ko tvor, nije bitno kako mirise.
Hrana je samo skup hranljivih sastojaka koja sluzi da se celije u organizmu nahrane, nije bitan ukus.

Znaci ova logika:
Slika je samo ofarbano platno koje stoji na zidu, nije vazno kakva je.
Odeca je samo presovani pamuk koji stavim na sebe da mi ne bude hladno, nije vazan dizajn.
Parfem je sam hemikalija da ne smrdim ko tvor, nije bitno kako mirise.
Hrana je samo skup hranljivih sastojaka koja sluzi da se celije u organizmu nahrane, nije bitan ukus.
Znaci ne zanima me sta ti mislis.
Znaci tema je i za ljuboitelje automobila i za one koji to nisu.
Znaci ciao.

Znaci ne zanima me sta ti mislis.
Znaci tema je i za ljuboitelje automobila i za one koji to nisu.
Znaci ciao.
Pa ako ne volis automobile i mislis da su kanturine koje samo sluze da te prebace s jednog mesta na drugo, ne znam sto uopste trosis energiju i kalorije da otkucas tu glupu poruku na tastaturi i kvaris vid dok je procitas, pali onda negde drugde, bavi se necim sto te zanima....

Pa ako ne volis automobile i mislis da su kanturine koje samo sluze da te prebace s jednog mesta na drugo, ne znam sto uopste trosis energiju i kalorije da otkucas tu glupu poruku na tastaturi i kvaris vid dok je procitas, pali onda negde drugde, bavi se necim sto te zanima....
Neces se ti leba najesti od svadje.
:lol:
Umesto sto kritikujes mene, ostavi svoje misljenje o nekom automobilu.
Ako si ljubitelj, a ne kontrass.
A sigurno nisi TI taj koji ce mi zabraniti da kucam ovde ili bilo gde.
Svako dobro !!!

Sredstvo za prevoz u kome zelim da uzivam. Da se osecam ugodno. Kao sto se osecam u sobi, kuci, restoranu, parku ... Da imam osecaj koliko toliko sigurnosti.
Zasigurno ne bi zeleo, kao sto ima, kese od cipsa, pune pepeljare opusaka, raznorazni mirisi, smradezi ... Npr, iako sam pusac, jos u autu nisam zapalio cigaretu. Niti bilo kome to dozvoljavam. Da mi nije mrsko sto ga vidim a jos i da sednem.
Jednostavno, zelim ambijent u kome cu se osecati ugodno, pa bilo to da je put do dragstora ili neki od 500km. Desavalo se da pustim muziku, tiho, sednem i krenem laganica gradom. Krug od 10-15-20Km. Opusteno i uzivajuci u opustanciji.

Znaš kako kažu, pobego sa sela ali selo iz njega nikada.
Malkice si se zahebao, po običaju.
Ja sam ovde peta generacija, ali mi ni roditelji, ni baba i deda nisu bili komunistički kadar, svi smo se gurali
u dvosobnom stanu.
E sad, za razliku od nekih ovde koji su juče došli iz Murtenice (da ih ne pominjem, prepoznaće se sami), koji
ispred kartonske kolibe poliraju izdrkani Fiat Punto star 25 godina i traže budalu da mu ga uvale, ja kupio stan.
Ali nije bilo garaže da kupiš uz stan, zato sad nema mesta za parkiranje, nije to ko kod tebe, pa da parkiraš na
livadi iza kolibe.
P.S.
I još jednom, skini mi se sa grbače, ne pokušavaj ovde da lečiš tvoje komplekse zbog bednog života(renja).

Screenshot 2023-04-03 at 10.34.00.png

Prijevozno sredstvo koje sluzi da me prebaci od tocke A do tocke B.

Ovaj svoj mislim voziti dok se ne raspadne.

Da na eurojackpotu dobijem 30 milijuna eura, pazljivo bi se odlucio za neki Porsche.

Da sam milijarder, kupio bi si dobro ocuvani Mustang Boss 429 (nisam John Wick obozavatelj) ili bi platio Mercedesu izradu perfektne 300 SL kopije.

Ukratko, prije bi ulozio u neku lijepu kucu u zapadnoj Montani, auto je odi mi, dodji mi, jedna od zadnjih rupa na svirali.

Prijevozno sredstvo koje sluzi da me prebaci od tocke A do tocke B.

Ovaj svoj mislim voziti dok se ne raspadne.

Da na eurojackpotu dobijem 30 milijuna eura, pazljivo bi se odlucio za neki Porsche.

Da sam milijarder, kupio bi si dobro ocuvani Mustang Boss 429 (nisam John Wick obozavatelj) ili bi platio Mercedesu izradu perfektne 300 SL kopije.

Ukratko, prije bi ulozio u neku lijepu kucu u zapadnoj Montani, auto je odi mi, dodji mi, jedna od zadnjih rupa na svirali.

Dobro 👍🌸

Obožavam automobile.
Da imam neograničene finansije posedovao bih nekoliko komada ali ne previše, ne kao oni bogataši sa kolekcijom od 20+ komada.
Neki Volvo (XC60) za porodicu, neki sportski sa zadnjim pogonom i manuelnim menjačem (mk5 Supra), neki JDM iz zlatnog doba i eventualno mk7 Golf GTI (sviđa mi se od kad se pojavio).
Možda bih pokušao da nabavim Lanciu Delta Inegrale HF ili Merc 190 EVO II.
I to je to.

Što se tiče stava prema automobilu, na prvom mestu je da bude ispravan, zatim čistoća unutra i na kraju čistoća spolja.
Ako je nešto tehnički neispravno onda nemam volje da vodim računa o čistoći.

U mojoj okolinu su putevi izuzetno lošeg kvaliteta, kamioni vuku šljunak danonoćno, rizla leti na sve strane, na nekim deonicama je asfalt propao u zemlju i stvorile su se ogromne uvale i bregovi, moram da stanem da razmislim kuda je nabolje da prođem.
Bilo bi mi žao ovuda da vozim nov auto, kad bih znao da put neće biti sređen u skorije vreme nabavio bih F150 Raptor ili RAM TRX.

Не претерујем у лицкању али волим да је што је могуће уредније ауто. Водим рачуна али не идем у крајност. Ја сам купио ауто а не он мене. Сутра имам ово а прекосутра друго.

Back