Kakav je vaš stav prema autu?

Аутомобил је превозно средство од тачке А до тачке Б.
Није купио он мене, већ ја њега.
Одржавам то лимено чудо да буде исправно и уредно.
То је све.
Znaci nisi pravi ljubitelj automobila, cim neko kaze to je samo prevozno sredstvo od tacke A do tacke B ili nije on kupio mene nego ja njega tu nema nista.

Eno ga parkiran, zaboravio sam i gde. Kad mi bude trebao procunjacu malo oko zgrade pa cu se setiti.
Ali ozbiljno, ja kad sam se doselio ovde, mogao sam da biram gde ću da parkiram.
Sad moram da obiiđem 3 kruga oko bloka da nađem mesto i na kraju ga nabodem negde nepropisno.
I ko će posle da se seti gde je parkiran?

Čisto za Marija i njegove drugare koji pljuju po Srbiji i vrte gazdinu mantru kako Srbija propada....

Ali ozbiljno, ja kad sam se doselio ovde, mogao sam da biram gde ću da parkiram.
Sad moram da obiiđem 3 kruga oko bloka da nađem mesto i na kraju ga nabodem negde nepropisno.

Čisto za Marija i njegove drugare koji pljuju po Srbiji i vrte gazdinu mantru kako Srbija propada....
Nema to veze sa propadanjem ili "napretkom "Srbije nego sa lose uredjenom arhitekturom i divljom gradnjom, ako zivis u Bg odi na Kalemegdanu pa pogledaj na sta lici sad.

Nema to veze sa propadanjem ili "napretkom "Srbije nego sa lose uredjenom arhitekturom i divljom gradnjom,
Pa ovde kod mene nije sazidana nova zgrada ima jedno 20 godina, možda i više.
Kako to sad odjednom nema mesta za parkiranje, a pre 10 godina je bilo?
P.S.
Mislim da postoji neki zakon da je grad (investitor) dužan da obezbedi 1.5 parking mesto po stanu.
To lepo izgleda na papiru...

Znaci nisi pravi ljubitelj automobila, cim neko kaze to je samo prevozno sredstvo od tacke A do tacke B ili nije on kupio mene nego ja njega tu nema nista.
Љубитељ?
Могу да кажем да сам љубитељ само женске лепоте.
Постоје аутомобили који ми се свиђају више од других, наравно.
Неке бих волео и да провозам...
али, не оптерећујем се тиме...иако волим да возим, посебно на дуге стазе.
Вожња ме опушта, и битно ми је аутомобил буде удобан.
Поузданост, тј. да се ретко квари се ваљда подразумева.

Poslednja izmena:
Љубитељ?
Могу да кажем да сам љубитељ само женске лепоте.
Постоје аутомобили који ми се свиђају више од других, наравно.
Неке бих волео и да провозам...
али, не оптерећујем се тиме...иако волим да возим, посебно на дуге стазе.
Вожња ме опушта, и битно ми је аутомобил буде удобан.
Поузданост, тј. да се ретко квари се ваљда подразумева.
Znaci samo korisnik automobila.
Treba da se razlikuju korisnici automobila, ljubitelji - entuzijasti i preprodavci.

Poslednja izmena:

A prosecna starost auta 17 godina bila pre dve godine :P

njemci vole svoja auta , recimo sjecam se kao djete su se svi iskupljali nedeljom u bijelim charapama i sandalama i glancali svoja auta
dan danas oni vole svoje auto , paze ga i odrzhavaju inspiciraju dsa nema negde sitna ogrebotina, kad parkiraju onda tako da zauzmu jedan i po parkinga

francuzi opet u svojim autima vide sredstvo koje ih preveze od tacke a do b, nisu neshto vezani za svoj auto ogrebotina, gore dolje nije strashno sve dok vozi

kakav je vas stav prema vasem autu?
Zena vozi ja kupujem, pa joj poklonim :p

Back