Kakav je vaš stav prema autu?

Pre sam se ložio dok sam vozio polovnjake sa kupovinom novog sam shvatio da imam jednu brigetinu manje u životu :D
I ja bih se lozio na Corado ali kupovinom novog nisi kupio vecno nov auto.
Sad ima 13-14 godina jel tako?:D
I sta je tu novo i da si skinuo "brigetinu"?
Ona tek dolazi,ne brini se a crv vremena je nazaustavljiv.
Moj stav prema automobilima koje sam veoma voleo se promenio sa polaganjem za A i voznjom motocikala.
Narocito copera koji imaju ono nesto.

njemci vole svoja auta , recimo sjecam se kao djete su se svi iskupljali nedeljom u bijelim charapama i sandalama i glancali svoja auta
dan danas oni vole svoje auto , paze ga i odrzhavaju inspiciraju dsa nema negde sitna ogrebotina, kad parkiraju onda tako da zauzmu jedan i po parkinga

francuzi opet u svojim autima vide sredstvo koje ih preveze od tacke a do b, nisu neshto vezani za svoj auto ogrebotina, gore dolje nije strashno sve dok vozi

kakav je vas stav prema vasem autu?
Odrzavam normalno, nisam picajzla da se cimam za svaku ogrebotinu, najvaznije mi je da je auto sto tehnicki ispravniji to je broj 1.
Pod broj 2 da auto nije truo i da nema korozije i tu spada i ekonomicnost.

Pa kupila sam nov 2016 i sada mi je žao kada ga gledam koliko je izudaran :(, posto su parkinzi uzani, svi se parkiramo blizu i onda kada otvaraš vrata obavezno na nekoga nalegneš. Malo mi ga je žao. Znači neki srednji odnos, volim ga, moj crvendać :heart:, ali opet lepo spavam i kada mu se nešto desi, samo mislim o novcima koje moram da trošim

Ne kvari se ništa samo se vozi možeš da crkneš od ljubomore kapri stručnjaku, ja bi pocepo dozvolu na tvom mestu :D
Mario.jpg

Mario loži svoj novi auto.
Krenuo na redovan servis.

njemci vole svoja auta , recimo sjecam se kao djete su se svi iskupljali nedeljom u bijelim charapama i sandalama i glancali svoja auta
dan danas oni vole svoje auto , paze ga i odrzhavaju inspiciraju dsa nema negde sitna ogrebotina, kad parkiraju onda tako da zauzmu jedan i po parkinga

francuzi opet u svojim autima vide sredstvo koje ih preveze od tacke a do b, nisu neshto vezani za svoj auto ogrebotina, gore dolje nije strashno sve dok vozi

kakav je vas stav prema vasem autu?
Nacin zivota koji provodim sa autom, natera me da uvek placem prilikom prodaje auta.
Posle zene, auto mi je najbolji prijatelj. Zajedno idemo u provod, zajedno se druzimo, verno me ceka da me pokupi u sitne sate, sa njim obilazimo svet, avanture, a kad se on razboli, patim ko da mi je dete bolesno, kad se izleci, presretan sam, radujem se kad mu kupim nove gume, promenim ulje, kad ga kupam, cistim.....................pa ko da ne zaplace kad ostari i dodje vreme da se rastanemo?

Volim kola, mehaniku, rad koji kola vrše, što više može da predje sa što manje kvarova, to ga više cenim. Cenim praktičnost, jednostavnost, a opet pouzdanost i udobnost. Zato su mecka w124 i vw golf moj izbor :D Stav prema njima mi je da su mi dragi, negujem ih, ima nečeg drugarskog tu (znam da je iracionalno), ali ne nešto previše, ne glancam ih kao Švabe. Al opet, bude mi dosta krivo ako ih ogrebem ili oštetim. Takođe, kada idem na put, volim da izvlačim razne statistike i da ulazim u detalje kako se koji ponaša na dužem putu, na svom glavnom zadatku, kakvi su parametri, brojke, osećaj, itd. Dizajn isto igra važnu ulogu, i tu volim klasiku i praktičnost, nikako nešto prenabudženo ili sterlino i neubedljivo (kao azijska kola).

Ne kvari se ništa samo se vozi možeš da crkneš od ljubomore kapri stručnjaku, ja bi pocepo dozvolu na tvom mestu :D
A jel i dalje nov?
Pitam za tetku. 🤣
Predstavljas svoj auto kao da si ga tek kupio i stalno spominjes nov auto a daleko je to od novog pogotovo kad je tako lepljen selotepom na braniku i još star 14 godina.
Znas moj auto je 5 godina mladji pa ne lupetam da je nov.

Back