Kakav je vaš stav prema autu?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
40.857
njemci vole svoja auta , recimo sjecam se kao djete su se svi iskupljali nedeljom u bijelim charapama i sandalama i glancali svoja auta
dan danas oni vole svoje auto , paze ga i odrzhavaju inspiciraju dsa nema negde sitna ogrebotina, kad parkiraju onda tako da zauzmu jedan i po parkinga

francuzi opet u svojim autima vide sredstvo koje ih preveze od tacke a do b, nisu neshto vezani za svoj auto ogrebotina, gore dolje nije strashno sve dok vozi

kakav je vas stav prema vasem autu?

francuzi opet u svojim autima vide sredstvo koje ih preveze od tacke a do b, nisu neshto vezani za svoj auto ogrebotina, gore dolje nije strashno sve dok vozi
Ja kad sam bio u Parizu (zadnji put doduše u prošlom veku), niko nije povlačio ručnu kad parkira na ulici.
Uglaviš se između 2 auta na par cm, ako neko ne može da se isparkira, gurne malo onaj iza, malo onaj ispred i izađe.
Niko se nije bunio.

njemci vole svoja auta , recimo sjecam se kao djete su se svi iskupljali nedeljom u bijelim charapama i sandalama i glancali svoja auta
dan danas oni vole svoje auto , paze ga i odrzhavaju inspiciraju dsa nema negde sitna ogrebotina, kad parkiraju onda tako da zauzmu jedan i po parkinga

Какав је твој ? Мислим став ...спрема аоута ... свога ?.. туђега ...

Ljubitelj sam vožnje , auta manje više ali vezani smo emotivno. :D

Back