Kakav je to po vama savrsen muskarac ( fiz i psi )

:)

window.alert('\nSAVRSENA PRICA\n(The Perfect Story) ('Jednoga dana, sreli su se savrseni muskarac i savrsena zena.\nUbrzo, posle savrsenog vencanja postali su savrsen bracni par.\nNjihov zajednicki zivot bio je, naravno, savrsen.'); window.alert ('Jedne hladne, snezne Novogodisnje Noci, ovaj savrseni par vozio je svoj savrseni auto zavejanim putem. Iznenada, ugledali su nekoga u nevolji.

Obzirom da su bili savrseni, stali su da pomognu. Ispostavilo se da je covek u nevolji bio Deda Mraz, sa punom torbom poklona i igracaka. Ne zeleci da razocaraju decu u Novogodisnjoj Noci, savrseni par je ponudio Deda Mrazu da ga povezu. I, uskoro su se vozili okolo-naokolo, isporucujuci igracke i poklone.'); window.alert('Nazalost, uslovi za voznju su bili vrlo teski, i savrseni par i Deda Mraz su doziveli tesku saobracajnu nesrecu.
I, kako to obicno biva - samo je jedna osoba prezivela...');
window.alert('Sta mislite, ko je preziveo?'); function woman(){
window.alert('Pa, naravno!'); window.alert('Savrsena zena je prezivela.
Jedino ona zaista postoji. Deda Mraz je, kao sto znate, izmisljena licnost a savrsen muskarac je iluzija.'); if (window.confirm('

ZA ZENE :\tOvo je kraj price, pritisnite CANCEL\n \n

ZA MUSKARACE :\t{ window.alert ('Dakle, ako ne postoji Deda Mraz, i ako ne postoji savrsen muskarac, onda je, logicno, savrsena zena vozila auto. To je, ujedno, i prosto objasnjenje zbog cega se dogodila nesreca!');

window.alert ('Uzgred, ako ste zena i citate ovo, to samo ilustruje sledece:
Zene nikada ne slede instrukcije!'); )

Hm......
Fizicki.... da ima izrazajne ochi... tvrdji izraz lica... ne volim baby face momke, pa to ti je:)... da nije sitan/dzgoljav... volim izrazajna ramena na njemu..
Psihicki... da ima svoj stav... da poseduje crtu neukrotivog temperamenta :))).. Da nemamo potpuno ista interesovanja... Obavezno, da nije posesivno bicce......
Eto, to je ono osnovno...Ako se setim josh necega, javicu vam:)))).

Glavno i osnovno pravilo je da NEMA PRAVILA!
Danas ce ti se svidjati neko sa crnom kosom, tamnim ocima, telom atlete i ko zna jos kojim fizickim osobinama, a vec mozda sutra ce ti se svideti neki plavusan, koji te podseca na ne znam koga ili samo zato sto moze da te nasmeje u svakom trenutku ili da te utesi kada si tuzna i na kraju krajeva da te svojom pricom navede da ga pozelis.
Naravno, tu ipak postoje neka nepisana pravila. Npr. devojka koja je visoka, recimo 180cm, sgurno nece traziti da pored sebe ima nekog pigmejca, ma koliko joj se on svidjao, dok to pravilo ne vazi za momke.

Jedno je ipak sigurno, BIRAC UVEK NAIDJE NA OTIRAC!!!

ugly duck:
leptirica:
Savršen muškarac ne postoji.Te dvije riječi ne idu jedna uz drugu.
savrsen muskarac postoji,ima ih mnogo,(i ja sam jedan od njih)samo je stvar u tome da li ces da ga prepoznas i da ga dovoljno cenis
Nek si ti savršen muškarac pa kud puklo da puklo.
Ja ipak mislim da nema savršene osobe,ni muškarca niti žene jer svatko ima mana i zato nitko nije savršen.A ja znam cijeniti pravog muškarca.

Savrsen muskarac je onaj koji:
1.Mi probudi sva cula...ukljucujuci i mozdane celije :roll:
2.Mogu slobodno da se pojavim s njim u bilo kakvom drustvu 8)
3.Ne moram da mislim da li cu imati vise para od njega :?
4.U intimnim momentima...zna svoje i moje domete..i ne stidi se greske :wink:
5.Moze da mi izvuce osmeh kako god da sam raspolozena :P
6.Posle sebe,najvise paznje poklanja MENI :wink:
7.Povezano sa 6.,zna sta hoce sa sobom i sa mnom...i zna to kreativno da pokaze :arrow: :D :oops: 8) :P :wink: :shock: :!:

leptirica:
ugly duck:
leptirica:
savrsen muskarac postoji,ima ih mnogo,(i ja sam jedan od njih)samo je stvar u tome da li ces da ga prepoznas i da ga dovoljno cenis
Ja ipak mislim da nema savršene osobe,ni muškarca niti žene jer svatko ima mana i zato nitko nije savršen.A ja znam cijeniti pravog muškarca.
bravo leptirice, shvatila si poentu(niko nije savrsen, pa cak ni ja) ovisi o tome sta trazis od nekoga da bi bio savrsen, ti si glavna u tome da li ce netko biti savrsen za tebe

Anonymous:
leptirica:
ugly duck:
leptirica:
bravo leptirice, shvatila si poentu(niko nije savrsen, pa cak ni ja) ovisi o tome sta trazis od nekoga da bi bio savrsen, ti si glavna u tome da li ce netko biti savrsen za tebe

:wink: Imaš pravo

Back