Kakav je to idealan muškarac?

Šta je najbitnija karakteristika idealnog muškarca

• Izgled

glasova: 3 15,0%
  • Pamet

glasova: 7 35,0%
  • Duša

glasova: 10 50,0%
  • Uspeh

glasova: 2 10,0%
  • Pare

glasova: 3 15,0%
  • nešto deseto

glasova: 5 25,0%

• Ukupno glasova
    20
Ima 6 nabrojano, sta je to poslednje uopste?
Meni L. kaze da ima on jedini, al to je tek jedno od 6, kod mene prolazi sve nabrojano, glasala sam za 2 bez da sam otvorila temu.
Moj prvi the Date u zivotu gubi to drugo, a tako je I bio prosao (da se pojavim).
A, sada L. toliko obozava da daje podrsku I glumu, pa negde cujem zalbene zakljucke da mi opada interesovanje, kome I ne bi?

confused-meme.gif

Нема идеалног мушкарца.
Kažu - a šta mu fali? - ( sredina i krajevi - kaže naš narod)...

Od navedenih 6 meni bi recimo falili samo krajevi (prvo i poslednji navod).
Jer ako je neko pametan ( a, ja nisam kriv, što jesam*), trebalo bi sa time i da napravi nešto u životu, znači pamet se usmerava na uspeh,.. a što će naravno doneti novac ,... Znači ta tri često idu zajedno,.. i sa pameću i radom na sebi, to je ostvarivo..
Duševan biti, to bi značilo imati razumevanja za druge, biti pažljiv, čovekoljubiv, nesebičan i ponekad požrtvovan,.. - a sve bi mi to trebalo biti u opisu posla kojim se bavim ( a koji ne donosi (neki) novac). To radim za dušu. Ima neka izreka - ako'š d'imaš dušu, me mož' d'imaš gaće - ali mislim da idealan muškarac treba da bude gospodin, a to znači - umeren u svemu,.. pa i u eksponiranju duševnosti.
Znači po mom "skromnom" sudu, jedino gde seba ne vidim je prvi navod ili zahtev,.. ono deseto se trudim da nadomestim svojim luckastim ili šašvim smislom za zabavu,.. I mislim da ima idealnih muških,.. poznajem dosta takvih.
mislim da od ponuđenog fali: - zabavan i duhovit..,.. to bih stavio pod ono "deseto",..

*Sva sreća skromnost nije jedan od zahteva :kafa:

Poslednja izmena:

Back