Kakav je to idealan muškarac?

Šta je najbitnija karakteristika idealnog muškarca

• Izgled

glasova: 3 15,0%
  • Pamet

glasova: 7 35,0%
  • Duša

glasova: 10 50,0%
  • Uspeh

glasova: 2 10,0%
  • Pare

glasova: 3 15,0%
  • nešto deseto

glasova: 5 25,0%

• Ukupno glasova
    20

Sensei

Master
Moderator
Poruka
54.968
Kakav je to idealan muškarac?

Image1.jpg

Šta ga krasi?
Izgled?
Pamet?
Duša?
Uspeh?
Pare?

ima li ga takav?
Meni je svaki takav, al bila sam ni s jednim, nesto nemam vremena,
Evo, L. jeste trazio vreme nakon sto sam rekla tacka, I ja eto, dodadoh mu jos vremena I cekam.
Al, L. neka zna svi su isti, imam iskustva dosta bas, a decka I seks ne jos. Ne znam sta je L. predvideo za sebe ( i mene) po tom pitanju, Ali matematika je laka, sa verovatnocom (isto matematicki pojam) jos vise.

Fali još jedna opcija, a to je MOJ. Čim je moj muškarac znači idealan je za mene. :zaljubljena:
Pa, sad, ja imam 2 sigurna moja I ne mora I treci da bude moj, al eto, idealan je I dalje. Hvala fa, ipak moze.
A, L. trazi obrnuto, nek uzme, mada sam ga ja ekstremno smorila. Ide to meni.

Ne treba tebi niko tvoj, Bebo, zamisli, neki papucari, tvoji su, sta ce ti? To nije tesko, trazi vise, Bebo, ti mozes da osvojis, I ja, eto sakupljam, dodacu ih, polako, kad ne ide, ne ide.

Eto, Danas me je zaprosio bio zajednicki drug moj I L. - ov sa kojim smo radili, meni se to ne odbija, bila sam bas srecna, I eto samo da prodje vreme za L.-a, al eto on(i) je I meni postavili uslov, pa, eto videcemo da ispunim, al nesto slabe su mi vajde jako, za njegov, veoma verovatno da ce se ispuniti, a za moj jako tesko. Nema veze, pozdravljam decka, I hvala.

Back