andjelijaa
Iskusan
- Poruka
- 6.882
bogami ja bih na kotur grana padano naskocilaimam ja emocije i prema kackavalju pa ga ne naskacem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bogami ja bih na kotur grana padano naskocilaimam ja emocije i prema kackavalju pa ga ne naskacem
Nemoj mene, ja sam se zabavljala 3 meseca sa sadašnjim mužem pre toga smo bili samo drugari...popunjavas upitnik?
al te brzo smotaooo...Nemoj mene, ja sam se zabavljala 3 meseca sa sadašnjim mužem pre toga smo bili samo drugari...
Meni ok. Plaćam 12-13 alimentacija, ali sam bar slobodan i ne dam seja se nisam dala tri godine..
ni u čemuU čemu je razlika u odnosu na partnere koji nisu u braku?
Једном сам се оженио и не пада ми на памет да се опет тако глупирам...Kako vi gledate na brak?
ja se jos uvek borimja se nisam dala tri godine..
znam ja, i 13 je previse e ali salu na stranu,ne secam se ko je ovo izjavio ali nije ni bitno,kaze da nije ni zdravo da dve osobe provedu ceo zivot samo jedno sa drugim,nije ni prirodno.Izgleda da kod mladjih generacija brak sve više gubi na znacaju i interesovanju
Bas danas sam cula vest na tv pre podne i dalje je bila diskusija
koju nisam slušala ali ovi podaci su alamantni i baš sam otvorila temu na Porodici
Svaki treci brak u Srbiji završi se razvodom
Dužina braka u proseku traje oko 13 godina
Kakav zakljucak treba izvuci iz svega ovoga ne znam
ne trebate ni vi nama, e pa tako!Brak? Šta to beše?
Nešto čime se zaklinješ na vernost itd. Verska relikvija, koja ima smisla vernicima,
Ima smisla i ako se stvaraju partnerski odnosi za biznis, kakav god bio.
Ima smisla i mafiji, da žena i muž ne odgovaraju, ako odbiju da svedoče i tu je kraj...
Realno, brak je stvoren da štiti ženu dok nije bila gradjanin u zamenu za njenu vernost i radjanje potomaka...sada nema više taj smisao, ako ne zna da se brani nije potrebna ni mužu...
Jel realno da muškarci misle da se žene udaju da bi im neko otvarao tegle i nosio kofere?Dok se žene nisu emancipovale brak je i imao nekog smisla. Sad nek se udaju za feminizam i jednakost nek joj oni nose kofer i otvaraju tegle.
muskarci ce propasti kad kinezi plasiraju kofere sa daljinskimJel realno da muškarci misle da se žene udaju da bi im neko otvarao tegle i nosio kofere?
Znači kofer sa točkićima menja muškarca.
Živela sam u zabludi da žena želi da bude sa muškarcem zbog emocija, kad ono samo snaga u pitanju.
Vidi se da nemaš pristup muškarcima jer ti točkići ne rade uz stepenice.Jel realno da muškarci misle da se žene udaju da bi im neko otvarao tegle i nosio kofere?
Znači kofer sa točkićima menja muškarca.
Živela sam u zabludi da žena želi da bude sa muškarcem zbog emocija, kad ono samo snaga u pitanju.
Da li je brak samo navika iz prošlih vremena ili ima nekakvog smisla
u savremenom svetu?
Sve je više razvoda ili parova koji se odlučuju za to da njihovoj
emotivnoj vezi ne treba ugovor. A i onih koji brak vide kao prepreku
ličnom razvoju.
Kako vi gledate na brak?
Jel si čuo nekad za lift?Vidi se da nemaš pristup muškarcima jer ti točkići ne rade uz stepenice.
Postoje i džentlmeni, koji će kad vide da je ženskoj osobi potrebna pomoć, pomoći bez prethodnog potpisa i bez ikakvih očekivanja.Vidi se da nemaš pristup muškarcima jer ti točkići ne rade uz stepenice.
Izgleda da kod mladjih generacija brak sve više gubi na znacaju i interesovanju
Bas danas sam cula vest na tv pre podne i dalje je bila diskusija
koju nisam slušala ali ovi podaci su alamantni i baš sam otvorila temu na Porodici
Svaki treci brak u Srbiji završi se razvodom
Dužina braka u proseku traje oko 13 godina
Kakav zakljucak treba izvuci iz svega ovoga ne znam