- Poruka
- 40.218
D' prostiš...kako crnogorac predstavlja zenu
da prostis ovo mi je zena
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
D' prostiš...kako crnogorac predstavlja zenu
da prostis ovo mi je zena
Cak nisi ni smesan koliko bi nebitno nevidljivTaj sam. Hvala
Volim i ja tebeCak nisi ni smesan koliko bi nebitno nevidljiv
U čemu je razlika u odnosu na partnere koji nisu u braku?Meni je smisao braka zajednica dve osobe koje su međusobno povezane emocijama, poštovanjem, saradnjom i potomstvom.
Volim te što podrazumevas stvari za tuđe životeTo bi trebalo da se podrazumeva da svako tezi ka braku jer je svako iz istog potekao
A ti bi, jel, da mašeš papirom i ne daš joj da ode?Veza ili brak svejedno je ako se misli da je svako slobodan i da moze da ode kad oce pa ne moze,ne biram ti ja partnere,deca ne mogu da se podele kao imovina
I šta je tu "nažalost"?Tradicionalni brak se nažalost sve više odbacuje jer se prosto ne uklapa u konzumeristički način života. Savremeni čovek je potrošač i on želi svašta da proba, sve da iskusi, pa tako i da promeni partnera sa kojim je godinama živeo jer mu stalno treba nešto novo. Glavna poruka potrošačkog društva je ''Uživaj, zabavi se i budi srećan'' a tradicionalni brak to nije u stanju da pruži.
И да добије оклагију у главу кад се врати из кафане касно увече.da muskarac ima sta da jede
Svoje gej fazone plasiraj nekom drugom,znam da se lozis na mene i da jedva cekas da kopas oci drugima da svi treba da smo kao ti da rusimo porodicu i prave ljudske vrednostiVolim te što podrazumevas stvari za tuđe živote
Jel ti to mene muvaš?Svoje gej fazone plasiraj nekom drugom,znam da se lozis na mene i da jedva cekas da kopas oci drugima da svi treba da smo kao ti da rusimo porodicu i prave ljudske vrednosti
papiroloski je lakse zbog dece a ovako licno meni nepotrebno.Da li je brak samo navika iz prošlih vremena ili ima nekakvog smisla
u savremenom svetu?
Sve je više razvoda ili parova koji se odlučuju za to da njihovoj
emotivnoj vezi ne treba ugovor. A i onih koji brak vide kao prepreku
ličnom razvoju.
Kako vi gledate na brak?
Na prilično crnogorski način. Ja se tebi sviđam..Jel ti to mene muvaš?
Gde su emocije tu je i strast dokle bre da te učimovo kao da ste cimeri
a gde je strast, zelja.. da ti zavrti mozak
Ako misliš ono, zvanično ,pečat, stari svat i lumperajka, to nikakve veze nema sa brakom po mom mišljenju. Naši prijatelji žive bez papira već 30 godina imaju troje dece i nisam primetila da im je bio potreban papir za to Meni je i to brak, na njihov način i nemam ništa protiv toga..U čemu je razlika u odnosu na partnere koji nisu u braku?
S tom razlikom što ja ne namećem svoje gledište, a on ljude koji nisu njegovog gledišta zove bolesnicima.Na prilično crnogorski način. Ja se tebi sviđam..
A ne razumem što bi vas dvojica ratovali na tu temu. Svako ima svoje gledište
i pravo na to.
I meni je ok. Kao što mi je ok i da napustiš vezu/brak kada ne funkcioniše. Ja lično nikada ništa ne bih potpisivao i obećavao. Sutra ne znam šta će biti i šta ću osećati, a ne do kraja života.Ako misliš ono, zvanično ,pečat, stari svat i lumperajka, to nikakve veze nema sa brakom po mom mišljenju. Naši prijatelji žive bez papira već 30 godina imaju troje dece i nisam primetila da im je bio potreban papir za to Meni je i to brak, na njihov način i nemam ništa protiv toga..
Slažem se i sa tim, ali pre izbora partnera ,treba dobro upoznati osobu sa kojom planiraš zajednički život ali i tada se mogu desiti razmimoilaženja u mišljenjima i razvodi...nema pravila, nema potvrde, jednostavno je to život koji izabereš da živiš i postaviš prioritete.I meni je ok. Kao što mi je ok i da napustiš vezu/brak kada ne funkcioniše. Ja lično nikada ništa ne bih potpisivao i obećavao. Sutra ne znam šta će biti i šta ću osećati, a ne do kraja života.
imam ja emocije i prema kackavalju pa ga ne naskacemGde su emocije tu je i strast dokle bre da te učim
popunjavas upitnik?Slažem se i sa tim, ali pre izbora partnera ,treba dobro upoznati osobu sa kojom planiraš zajednički život
Slažem se. Jedino ne želim da biram sada život i prioritete do kraja života. Biram ih sada za sada. Za sutra ili za 5,10 godina biraću ponovo.Slažem se i sa tim, ali pre izbora partnera ,treba dobro upoznati osobu sa kojom planiraš zajednički život ali i tada se mogu desiti razmimoilaženja u mišljenjima i razvodi...nema pravila, nema potvrde, jednostavno je to život koji izabereš da živiš i postaviš prioritete.
Emotivan čo'ekimam ja emocije i prema kackavalju pa ga ne naskacem
Brkaš emocije i gurmanluk, ccccimam ja emocije i prema kackavalju pa ga ne naskacem