Kakav je osećaj?

Одговорила женска интуиција универзалним одговором.😉
vidi jeste bias na tu stranu, nije tesko pogoditi, i biti u pravu - krug koji se vraca na sebe.
Poenta je da kako je napisano ipak postoji tracak dileme - koji je ugao gledanja?
Za one koji ne gledaju samo iz svog ugla.
Ili sto bi rekli - za pazljive citace.

Zanima me kakav je osećaj kad muškarac prodire u vaginu?
Da li je klizavo, vruće, tesno, šta?

Pritom ne mislim na emocije (mada možete i to opisati) nego čisto na fizički osećaj.
Mislim da se to zeni ne moze docarati, jer ona moze da ulazi prstom u vaginu, ali to nije ni priblizan osecaj kao ulaziti penisom...Uvek je toplo...Klizavo...Vlazno(sa ili bez lubrikanta )... Mesto gde se organ najbolje oseca :mrgreen:... Ponekad tokom odnosa osetis pulsiranje vagine, ponekad blago stezanje... Ponekad je toliko klizava i vlazna da curi iz nje...Bukvalno ti govori sve sto treba da znas... A da, nekada se i cuje, bukvalno, mada to nije bilo pitanje :mrgreen:

Katarzicno ludilo...

Da, te neke momente je nemoguce opisati recima jer oni ne postoje u recima
tj. postoje u svim recima i ne postoje ni u jednoj...
Mislim da muskarci jace osecaju tu privlacnu silu koja ih blago receno opija
u prisustvu zene i nije tu u igri sam orgazam nego ceo proces...

kakva bi to priroda bila, i da li bi postojali kao vrsta, da nam nije priroda uprilicila da nam taj akt bude na svaki nacin primamljiv, privlacan, neodoljiv, i nadasve adiktivan (skraceno: jos! jos! :) ) ritam tela u univerzumu.

Zanima me kakav je osećaj kad muškarac prodire u vaginu?
Da li je klizavo, vruće, tesno, šta?

Pritom ne mislim na emocije (mada možete i to opisati) nego čisto na fizički osećaj.
Sa skoro svakom ma koliko vlazna bila mi je malo bolno u startu ,,al lagano cm po cm..malo napred malo nazad dok ne upadne ceo i rastegle misici ide kao orešnjikov u Ukrajini ..

Back