- Poruka
- 11.451
da preradimo malo da zvuci boljeGde dečija glava prođe tu qrcu slave više nema
Gde dečija glava prođe,
qrcu slava nema da dodje
(mozda je moglo i bolje, ali nije lose ni ovako mislim)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da preradimo malo da zvuci boljeGde dečija glava prođe tu qrcu slave više nema
Pa kad gurneš prst u uvo da ga počešeš, kome je lepše, prstu ili uvetu?kako zene osjecaju prodiranje, il kako muskarci osjecaju zabijanje..
Elementarno.. Noć na Zemlji
Džarmuš.
Ili ja da probamda preradimo malo da zvuci bolje
Gde dečija glava prođe,
qrcu slava nema da dodje
(mozda je moglo i bolje, ali nije lose ni ovako mislim)
kakve veze to ima sa mojim pitanjem...ne kontam iz kojeg ugla nju zanima, muskog il zenskog..Pa kad gurneš prst u uvo da ga počešeš, kome je lepše, prstu ili uvetu?
Ne znam, muškog valjdakakve veze to ima sa mojim pitanjem...ne kontam iz kojeg ugla nju zanima, muskog il zenskog..
klinca krasnog valjda. sta znam...i sta zena koji klinac krasni da voli...koga...
Nemoguce je voleti nekoga ko na tako posprdan nacin govori (a ne bi govorio ili pisao da stvarno to i ne misli)klinca krasnog valjda. sta znam.
Jel da cutimo i karamoBas sam sa paznjom pratila ovu temu ali nista, numete sa recima pa to ti je...
najverovatnije (doduse jednostrano).Nemoguce je voleti nekoga ko na tako posprdan nacin govori (a ne bi govorio ili pisao da stvarno to i ne misli)
o stvarima koje su osetljive a koje se ticu zenske seksualnosti...
Mnogi su pametniji kad cute...Jel da cutimo i karamo
sto bi reko moj sistem administrator - 'moze i tako' (slikovito)Ili ja da probam
Pokušaj pomorandžu kroz nozdrvu da izbaciš
Elementarno.. Noć na Zemlji
Džarmuš.
Mnogo ti je ovo glupo, netačno i uvredljivo za muškarca,Gde dečija glava prođe tu qrcu slave više nema
Bizaran. Nikad mi nije bilo jasno sta ima u tom apsurdnom cinu trljanja mesa o meso.Zanima me kakav je osećaj kad muškarac prodire u vaginu?
Da li je klizavo, vruće, tesno, šta?
Pritom ne mislim na emocije (mada možete i to opisati) nego čisto na fizički osećaj.
Vrlo je prosto, sve što ti osećaš, da pretpostavimo da imaš iskustvo, isto to oseća muškarac individualno umanjeno do više puta.Zanima me kakav je osećaj kad muškarac prodire u vaginu?
Da li je klizavo, vruće, tesno, šta?
Pritom ne mislim na emocije (mada možete i to opisati) nego čisto na fizički osećaj.
Da ti kaze Barbara..ovo sto si napisao je uticaj logickog pozitivizma na generacije koje su obrazovane u stilu Beckog kruga...Bizaran. Nikad mi nije bilo jasno sta ima u tom apsurdnom cinu trljanja mesa o meso.
..vidis kako znas..."The thing's hollow – it goes on forever – and – oh my god! – it's full of stars!"— David Bowman.
U tome je i fora sto svi znaju sve...vidis kako znas...
"Znaju" si trebao da stavis pod znake navoda...U tome je i fora sto svi znaju sve.
pito ja jos na pocetkukakve veze to ima sa mojim pitanjem...ne kontam iz kojeg ugla nju zanima, muskog il zenskog..
pito ja jos na pocetku
ali se izvolelo da se ne primetiti
sad je barem eksplicitno jasnije.
Hvala.
Одговорила женска интуиција универзалним одговором.Pa kad gurneš prst u uvo da ga počešeš, kome je lepše, prstu ili uvetu?