NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 20.851
Зависи од пх вредности. Некад може да се укисели па кад уђе мехурићи и шишти ко кисела...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha..hahaha . Bog te mazo..Najbolje da probaš sama.
Uzmi bundevu izbuši olovkom rupu i stavi na radijator.
Kad odmekne probaj da gurneš prst kroz tu rupu.
Odakle ti to znaš? Just asking...Najbolje da probaš sama.
Uzmi bundevu izbuši olovkom rupu i stavi na radijator.
Kad odmekne probaj da gurneš prst kroz tu rupu.
Elementarno.. Noć na ZemljiOdakle ti to znaš? Just asking...
Najbolji mogući osećajZanima me kakav je osećaj kad muškarac prodire u vaginu?
Da li je klizavo, vruće, tesno, šta?
Pritom ne mislim na emocije (mada možete i to opisati) nego čisto na fizički osećaj.
Tooooo macane...Najbolji mogući osećaj
Vruće, mokro, klizavo.Zanima me kakav je osećaj kad muškarac prodire u vaginu?
Pritom ne mislim na emocije (mada možete i to opisati) nego čisto na fizički osećaj.
Meni nije ljuto ni slatko ni kiselo..Vruće, mokro, klizavo.
Slatko, ljuto, kiselo.
Varira između ovih, kako kod koga.Meni nije ljuto ni slatko ni kiselo..
Слатко први дан трећи мало киси.Meni nije ljuto ni slatko ni kiselo..
Da da.. kao turšija na prozoru kad odstoji par dana pa poprimi onako malo memljiv okus.. ne znaš je l' smrdi ili miriše..Слатко први дан трећи мало киси.
Barbara trebalo je da se javiš da znamo da ima žena ovde pa budemo malo pristojniji..Bas sam sa paznjom pratila ovu temu ali nista, numete sa recima pa to ti je...
Ja sam se bar trudio da opišem..Bas sam sa paznjom pratila ovu temu ali nista, numete sa recima pa to ti je...
Zene su svuda..Barbara trebalo je da se javiš da znamo da ima žena ovde pa budemo malo pristojniji..
Појемо рибицу!❤Bas sam sa paznjom pratila ovu temu ali nista, numete sa recima pa to ti je...
Da da jasno mi je to.. žene su kao mali bogovi svuda su oko nas ali su nevidljive..Zene su svuda..
Оног што је испуњава и чини живот лепшим и сре(т)ћнијим!..i sta zena koji klinac krasni da voli...koga...
kako zene osjecaju prodiranje, il kako muskarci osjecaju zabijanje..Zanima me kakav je osećaj kad muškarac prodire u vaginu?