krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.263
Objasni taj propust : zašto baš nju, jedinu, nisi VREĐ'O, imao si slobodan dan ili ... ??? :shock:Dave:Nju nisam vredjo, ***** ti materina lazovska!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objasni taj propust : zašto baš nju, jedinu, nisi VREĐ'O, imao si slobodan dan ili ... ??? :shock:Dave:Nju nisam vredjo, ***** ti materina lazovska!
Pa, da nije Lava (i ko zna još čega u natalu), teško da bi sa svojim Rakom bio vođa. :wink:... e ja poznajem jednog Raka, rodjeni je vodja, mada je u podznaku Lav
Vodja u kom smislu? Rak ume da lagano i posdvesno utice na druge osobe, pozitivno..
Npr, od kada sam prestao da jedem meso, skoro svi u mojoj porodici su takodje prestali,
kao da sam bio podrska, u tome, a neko je morao da pokrene taj lanac. A da bas kazem,
znaci posle mene 5 brace i 2 sestre postali vegetarijanci. A roditelji, [tvrdoglavi], tesko da ce
u ovom zivotu nesto promeniti..
Pogledah, i vidim da je mars u raku, a sunce u blizancima, znaci 11.7.1987 datuma.
Neznam sta je podznak, i neznam sta je kuca...
Da ne bi smo brkali babe i žabe, položaje planeta - u astrološke svrhe - možeš odrediti pomoću nekog astrološkog softvera ili na www.astro.com, ili naravno neko odavde može to uraditi umesto tebe, ako se ne snalaziš.Pa na primer program Cartus du ciel .. tako se zove, to je astronomski program, ili sky chart na
koji se mogu dodavati kataloge zvezda i galaxija, sasvim lak program za rukovoditi i ocitavati
koordinate, magnitude i puno stvari u vezi astronomije. Ima i program Spica, malo je jednostavniji
i bez nekih mogucnosti al pokazuje isto. Reci ti onda gde se to moze mapirati, tj ocitati kakve
su polozaje planeta u odnosu na datum rodjenja. Posto vidim da neznam sta je tropski a sta sideralni
zodijak, samo vec sam cuo negde ono da svakih oko 25000 godina sunce rano ujutru izlazi pod drugim
znakom, a kako to... ???
A, da. :wink: Ranije....Elle, tebe secam se sreo sam vec na Filozofiji sa Modrunom i Patkom...